Het leven van een Loser 13 - Vet koel

Het leven van een Loser 13 - Vet koel - Jeff Kinney | Highergroundnb.org

...re sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft ijsvrij ... Het leven van een Loser - Vet koel - Chicklit.nl ... . Vet koel. Jeff Kinney. Vet koel is deel 13 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor. Door zware sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft ijsvrij. De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen en Vet koel - Het leven van een Loser 13 hebben de Prijd van de Kinderjury 2020 gewonnen.. Kinderen in Nederland van 6 tot en met 12 jaar mocht ... Vet koel door Jeff Kinney (Boek) - Managementboek.nl ... .. Kinderen in Nederland van 6 tot en met 12 jaar mochten stemmen op hun favoriete boek. In twee categorie├źn (6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar) zijn drie boeken genomineerd die kans maakten op de Kinderjury, de Lezersprijs van de Kinderboekenweek. Het boek 'Vet koel - Het leven van een Loser 13' van Jeff Kinney win... t de Kinderjury in de categorie 10 t/m 12 jaar: 'Ik heb gestemd op Het leven van een Loser omdat Ik het een heel leuk boek vind! Ik heb alle boeken van deze serie gelezen, ik hoop dat er nog een deel van komt!' Het 13de deel is uit!!! Hoera! Door zware sneeuwval gaat Brams school dicht, iedereen heeft ijsvrij. Geweldig, maar al snel veranderd de woonwijk in een slagveld. Er worden ijsforten gebouwd en ... Vet koel - Het leven van een loser en De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen hebben de prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen. De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen won in de categorie 6 tot en met 9 jaar en Vet koel - Het leven van een loser in de categorie 10 tot en met 12 jaar. Vet koel is deel 13 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor. Door zware sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft ijsvrij. Vet koel is deel 13 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor. Door zware sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft ijsvrij. Geweldig, maar al snel verandert de woonwijk in een winters slagveld....

INFORMATIE

AUTEUR
Jeff Kinney
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
Het leven van een Loser 13 - Vet koel.pdf

OMSCHRIJVING

Door zware sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft ijsvrij. Geweldig, maar al snel verandert de woonwijk in een winters slagveld. Er worden ijsforten gebouwd en epische sneeuwbalgevechten gehouden. Midden in de vuurlinie zitten Bram en Theo.Het wordt een gevecht op leven en dood, vol samenzweringen en verraad. De buurt verloedert in rap tempo. Ontpoppen Bram en Theo zich als ware sneeuwhelden, of halen zij de dooiperiode niet?

Wil je het boek lezen?Het leven van een Loser 13 - Vet koel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeff Kinney. Lezen Het leven van een Loser 13 - Vet koel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN