Het dierenplein - Een bril voor Poes

Het dierenplein - Een bril voor Poes - Judith Koppens | Highergroundnb.org

...ische weergave. Ook in de collectie als: Fundel ... Een bril voor Poes - gekartonneerd - Judith Koppens, Eline ... ... ... Het dierenplein - Een bril voor Poes Judith Koppens. Hardcover € 13.95. Anna en het luie oogje Kathleen Amant. Hardcover € 13.95. Ik wil een toverbril Carla Maia de Almeida. Hardcover € 9.50. Ik hoef geen bril Eric Barclay. Hardcover € 11.50. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Welkom op het dierenplein! Hier leven en spelen alle dieren samen. Poes, Muis, Aap, Giraf, Konijn en Hond zijn ze ... Kinderboekrecensie: Een bril voor Poes | Hobby en Overige ... ... . Poes, Muis, Aap, Giraf, Konijn en Hond zijn zes allerbeste vrienden. Ze wonen elk in hun eigen huisje, en ze maken samen heel veel plezier. Het dierenplein staat voor vrolijkheid, maar ook voor samen zijn en elkaar helpen. Kom jij ook spelen? \\n \\n'Hé, heb jij een bril?', vraagt Aap. 'Dat is mooi!', zegt Hond ... Koop nu Een bril voor Poes van Judith Koppens bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Bij Dierenplein.nl spaart u bij elke aankoop waardepunten, die u kunt inwisselen voor korting bij een volgende aankoop in onze shop. Uw bestelling wordt geleverd door DPD of PostNL. Online betalen in onze dierenshop is veilig en makkelijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Koppens
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
Het dierenplein - Een bril voor Poes.pdf

OMSCHRIJVING

Welkom op het dierenplein! Hier leven en spelen alle dieren samen. Poes, Muis, Aap, Giraf, Konijn en Hond zijn zes allerbeste vrienden. Ze wonen elk in hun eigen huisje, en ze maken samen heel veel plezier. Het dierenplein staat voor vrolijkheid, maar ook voor samen zijn en elkaar helpen. Kom jij ook spelen?'Hé, heb jij een bril?' vraagt Aap. 'Dat is mooi!' zegt Hond. 'Ja, die staat je goed,' zegt Muis. 'Ik wil geen bril,' sputtert Poes. 'Niemand van jullie heeft een bril, alleen ik. Een bril is stom!' Poes gaat met mama naar de opticien. Ze ziet niet zo goed en moet een bril. Met een bril ziet ze alles veel beter! Maar dan merkt ze dat ze de enige is op het dierenpleintje met een bril. En dat vindt ze helemaal niet leuk. Gelukkig weet Giraf raad. Een grappig en herkenbaar verhaal over een bril moeten. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.

Wil je het boek lezen?Het dierenplein - Een bril voor Poes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Koppens. Lezen Het dierenplein - Een bril voor Poes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN