Gezichtsyoga

Gezichtsyoga - Danielle Collins | Highergroundnb.org

...nd, goed voor de doorbloeding van je gezichts- en hoofdhuid, humeur en een natuurlijke botox☺ ... Hoe je er jaren jonger uit kunt zien zonder botox en ... ... . Door ontspanning af te wisselen met inspanning komen lichaam en geest tot rust en kunnen spanning en afvalstoffen losgelaten worden. Je gezichtshuid strakker maken. Een losse gezichtshuid en rimpels worden vaak veroorzaakt door plotseling of sterk gewichtsverlies, ouder worden en bepaalde keuzes wat betreft je levensstijl waardoor je huid slapper wordt en collageen... Gezichtsyoga - Esmee bij Beauté Huidinstituut - Duration: 3:13. Huidinstituut Beaut ... De ... Gezichtsgymnastiek & gezichtsyoga voor een strakke huid ... ... ... Gezichtsyoga - Esmee bij Beauté Huidinstituut - Duration: 3:13. Huidinstituut Beaut ... De mond is een belangrijk orgaan. We gebruiken 'm om te eten, drinken, praten, zingen en glimlachen. Naarmate we ouder worden, wordt de mond helaas wel minder krachtig, waardoor de mondhoeken kunnen gaan hangen. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Nuttige adviezen over voeding, huidverzorging en oefenprogramma's ter ondersteuning van gezichtsyoga en een algeheel welbevinden . Danielle Collins geeft al meer dan tien jaar les over de hele wereld. Ze verschijnt regelmatig op tv en werkt samen met internationale merken. Daarnaast deelt ze haar expertise met miljoenen mensen online. Gezichtsyoga: het is dé trend onder celebrities en volgens Amerikaanse onderzoekers laat het je zo'n drie jaar jonger lijken. Een dagelijkse oefening van dertig minuten zou al genoeg zijn om je rimpels als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen....

INFORMATIE

AUTEUR
Danielle Collins
DIMENSIE
10,81 MB
BESTANDSNAAM
Gezichtsyoga.pdf

OMSCHRIJVING

Verstevigende oefeningen voor je gezicht & inspirerende tips om te stralenHeb jij je ooit afgevraagd waarom elk trainingsprogramma stopt bij je hals?In dit boek laat 's werelds grootste deskundige op het gebied van gezichtsyoga zien hoe je de huid van je gezicht gladder maakt en de onderliggende spieren steviger voor een jonge en frisse uitstraling. Het is simpelweg een kwestie van de principes van gezichtstraining, massage en acupressuur toepassen. Met de praktische oefeningen en belangrijke adviezen op het gebied van gezondheid, leefstijl en welbevinden is dit een onmisbare gids voor iedereen die er in elke levensfase zo goed mogelijk wil uitzien. - Praktische stapsgewijze oefeningen gericht op specifieke probleemzones, aangevuld met oefenprogramma's voor het hele gezicht - Met hoofdstukken die gericht zijn op alle delen van het gezicht: voorhoofd, ogen, wangen, mond, kaken en nek en hals- Nuttige adviezen over voeding, huidverzorging en oefenprogramma's ter ondersteuning van gezichtsyoga en een algeheel welbevindenDanielle Collins geeft al meer dan tien jaar les over de hele wereld. Ze verschijnt regelmatig op tv en werkt samen met internationale merken. Daarnaast deelt ze haar expertise met miljoenen mensen online.

Wil je het boek lezen?Gezichtsyoga in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Danielle Collins. Lezen Gezichtsyoga Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN