Dierenpret

Dierenpret - Nicolette Kluijver | Highergroundnb.org

...et bij Lobbes. Voor 23:59 besteld is de volgende werkdag al in huis! Speels met de controller, kijk naar de knipperende lichtjes en ... Dierenpret, Nicolette Kluijver - Hardback - 9789000371105 ... ... ... Speelgoed Electro: Wonderpen Dierenpret en andere toys @ Vindspeelgoed.nl Bekijk alles van Jumbo . Dierenpret is een vrolijk prentenboek met grappige versjes over het leven op de boerderij. De gedichtjes leren je iets over omgaan met elkaar, maar ook over het nut van dieren en het boerenleven. Dat maakt dit boek één grote dierenfuif! Meer boeken zoals Dierenpret Dierenpret. € 13,99. Gewoon ... Bestel Dierenpret Voor 2 ... Dierenpret - Kunstmenu ... . Dat maakt dit boek één grote dierenfuif! Meer boeken zoals Dierenpret Dierenpret. € 13,99. Gewoon ... Bestel Dierenpret Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies In deze Electro Wonderpen - Dierenpret komen de leukste diersoorten, overeenkomsten, verschillen en silhouetten voorbij. Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema's in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om te leren over diersoorten, overeenkomsten, verschillen, silhouetten en nog veel meer! De Electro wonderpen dierenpret bevat twaalf grote kaarten met meer dan 90 vragen. Eigenschappen: Leer alles over dieren met de Jumbo Electro wonderpen dierenpret. Raak met de punt van de pen het antwoord aan. Je hoort een muziekje en het lampje gaat branden als het antwoord goed is. Dierenpret met Nicolette! Het trotse pauwenkuiken, het zelfverzekerde knaagdier, de patserige papegaai, de stiekeme muis en de overmoedige stuntkat: samen met vele andere dieren vormen zij een bonte boerenbeestenbende in dit heerlijk vrolijke versjesboek van Nicolette Kluijver. Tijdens de workshop Dierenpret ontdek je hoe je kindergezichten in een handomdraai kunt omtoveren in dierensnoetjes. Je leert technieken waarmee je een verrassend mooi resultaat krijgt. De ontwerpen die behandeld worden zijn: paard, aap en leeuw. De workshop Dierenpret vindt plaats in Pijnacker. Kom tijdens de lerarenstaking op 15 maart 2019 naar Dierenrijk en ontvang speciaal voor deze dag je tweede entreeticket gratis! Ontdek het dier in jezelf....

INFORMATIE

AUTEUR
Nicolette Kluijver
DIMENSIE
3,51 MB
BESTANDSNAAM
Dierenpret.pdf

OMSCHRIJVING

Dierenpret met Nicolette!Het trotse pauwenkuiken, het zelfverzekerde knaagdier, de patserige papegaai, de stiekeme muis en de overmoedige stuntkat: samen met vele andere dieren vormen zij een bonte boerenbeestenbende in dit heerlijk vrolijke versjesboek van Nicolette Kluijver. De dieren uit de versjes in dit vrolijke prentenboek zijn allemaal anders en juist dat maakt het zo gezellig! Een hartveroverend versjesboek over anders zijn én het boerenleven met sprankelende illustraties van Madeleine van der Raad. Dierenpret is het kinderboekendebuut van presentatrice Nicolette Kluijver.

Wil je het boek lezen?Dierenpret in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicolette Kluijver. Lezen Dierenpret Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN