Karel en zijn potje

Karel en zijn potje - Liesbet Slegers | Highergroundnb.org

...rna gaat het wél goed! Een fijn en herkenbaar verhaal waarin Karel op zijn eigen potje leert gaan ... Karel en zijn potje online kopen | Lobbes Speelgoed ... . Op het potje leren gaan, is vaak een lang en moeizaam proces. Het kan best wat duren voordat het eerste plasje in het potje belandt. Met veel geduld en liefde kom je al ver ... Met dit leuk kinderboek van Liesbet Slegers kan je je kindje voorbereiden om op het potje te gaan. Karel toont op een eenvoudige en amusante manier hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Een natte broek? Geen probleem! Maar de volgende keer toch maar snel naar het potje lopen. Dit b ... [2 jaar +] Karel en zijn potje ... . Een natte broek? Geen probleem! Maar de volgende keer toch maar snel naar het potje lopen. Dit boekje is niet alleen tof en educatief, maar ook mooi. Get this from a library! Karel en zijn potje. [Liesbet Slegers] -- Karel heeft van mama een stoere onderbroek gekregen, en een potje. Nu hoeft hij geen luier meer om. Prentenboek met eenvoudige felgekleurde illustraties in grove penseelstreken. Vanaf ca. 2 jaar. Karel en zijn potje. Karel krijgt van mama een potje. Want grote jongens doen hun plasje in een potje. De eerste keer lukt het nog niet, maar daarna gaat het wél goed! Een fijn en herkenbaar verhaal waarin Karel op zijn eigen potje leert gaan. Op het potje leren gaan, is vaak een lang en moeizaam proces. Het kan best wat duren voordat het eerste plasje in het potje belandt. Buy Karel en zijn potje (Clavis peuter) 01 by Liesbet Slegers (ISBN: 9789044820928) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Get this from a library! Karel en zijn potje. [Liesbet Slegers] -- Karel heeft van mama een stoere onderbroek gekregen, en een potje. Nu hoeft hij geen luier meer om. Prentenboek met eenvoudige felgekleurde illustraties in grove penseelstreken. Vanaf ca. 2 jaar. Karel hoeft geen luier meer aan. Hij krijgt een stoere gele onderbroek met een auto erop en een potje. Want grote jongens doen hun plasje in een potje. De eerste keer gaat het mis, maar daarna lukt het wel....

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbet Slegers
DIMENSIE
6,50 MB
BESTANDSNAAM
Karel en zijn potje.pdf

OMSCHRIJVING

Karel krijgt van mama een potje. Want grote jongens doen hun plasje in een potje. De eerste keer lukt het nog niet, maar daarna gaat het wél goed!Een fijn en herkenbaar verhaal waarin Karel op zijn eigen potje leert gaan.Op het potje leren gaan, is vaak een lang en moeizaam proces. Het kan best wat duren voordat het eerste plasje in het potje belandt. Met veel geduld en liefde kom je al ver. Maar je kindje is niet alleen, kijk maar naar Karel!

Wil je het boek lezen?Karel en zijn potje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbet Slegers. Lezen Karel en zijn potje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN