De Kunst Met Jezelf Te Leven

De Kunst Met Jezelf Te Leven - Murray Banks | Highergroundnb.org

...in jouw leven Het vermogen om je ook alleen gelukkig te voelen is een basisvaardigheid, net zoals lezen en schrijven, autorijden of zwemmen ... kunst met jezelf te leven - Murray Banks | Boeken.com ... . Alleen zijn heeft een slechte roep. Misschien is er wel iets mis met je. Nee, dat is niet zo. Alleen zijn is in de natuur een geaccepteerd verschijnsel. Kunst met jezelf te leven 24e druk is een boek van Murray Banks uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789049106263 Wat betekent geluk eigenlijk en waar moet je zoeken om gelukkig te worden?Murray Banks geeft in De kunst met jezelf te leven aan hoe je meer van het leven kunt maken. Om de kunst van jóuw leven te creëren, is een krachtige verbinding met jouw essentie (of ziel, Zelf, Hogere ik: welk woord bij jou past ... bol.com | Kunst met jezelf te leven | 9789049106263 ... ... . Om de kunst van jóuw leven te creëren, is een krachtige verbinding met jouw essentie (of ziel, Zelf, Hogere ik: welk woord bij jou past) essentieel. Want dan wéét je diep van binnen welke stappen je mag zetten, wat jouw bedoeling is, wat je mag ervaren en wat je wil creëren in jouw leven. De kunst met jezelf te leven | ISBN 9789027428554 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel De kunst met jezelf te leven van Murray Banks. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Murray Banks
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Kunst Met Jezelf Te Leven.pdf

OMSCHRIJVING

Wat betekent geluk eigenlijk en waar moet je zoeken om gelukkig te worden?Murray Banks geeft in De kunst met jezelf te leven aan hoe je meer van het leven kunt maken. Hij laat zien hoe je evenwichtiger en rijper kunt worden, meer inzicht in jezelf krijgt en adequaat kunt reageren in nieuwe situaties.Een van de middelen om het aanpassingsvermogen te vergroten en meer begrip op te brengen is humor. Humor als therapeutisch medicijn zorgt voor relativering in onze relaties met anderen en met onszelf. Daarmee komt ons uiteindelijke doel, een gelukkiger leven, binnen handbereik.De kunst met jezelf te leven wees al honderdduizenden lezers de weg naar een gelukkiger bestaan.Dr. Murray Banks werkte in het vermaarde Bellevue Hospital te New York en was hoogleraar psychologie aan Pace College (New York City).

Wil je het boek lezen?De Kunst Met Jezelf Te Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Murray Banks. Lezen De Kunst Met Jezelf Te Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN