Handleiding voor poetsvrouwen

Handleiding voor poetsvrouwen - Lucia Berlin | Highergroundnb.org

...oprecht. Paperback / Handleiding voor poetsvrouwen bevat het beste werk van de legendarische korteverhalenschrijfster Lucia Berlin ... PDF Lucia Berlin (vert. Maaike Bijnsdorp) | Handleiding voor ... ... . In een krachtige mix van humor en melancholie belicht Berlin de wonderen van het alledaagse. De vrouwen in haar verhalen zijn verloren, maar ze zijn ook sterk, slim en buitengewoon oprecht. Handleiding voor poetsvrouwen bevat het beste werk van de legendarische korteverhalenschrijfster LuciaBerlin. In een krachtige mix van humor en melancholie belicht Berlin de wonderen van het alledaagse. De vrouwen in haar verhalen zijn ve ... Bureau ISBN - Handleiding voor poetsvrouwen ... . In een krachtige mix van humor en melancholie belicht Berlin de wonderen van het alledaagse. De vrouwen in haar verhalen zijn verloren, maar ze zijn ook sterk, slim en buitengewoon oprecht. Handleiding voor poetsvrouwen bevat het beste werk van de legendarische korteverhalenschrijfster Lucia Berlin. In een krachtige mix van humor en melancholie belicht Berlin de wonderen van het alledaagse. De vrouwen in haar verhalen zijn verloren, maar ze zijn ook sterk, slim en buitengewoon oprecht. Handleiding voor poetsvrouwen Auteur Lucia Berlin 1936-2004 Vertaler Maaike Bijnsdorp Lucie Schaap Elles Tukker Inleider Maartje Wortel Verteller Annick Van Petegem (inlezer) Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel A manual for cleaning women. Editie 1. Uitgever ... Lucia Berlin / Handleiding voor poetsvrouwen A manual for cleaning women / Vert. Maaike Bijnsdorp, Lucie Schaap, Elles Tukker / Lebowski, 2015 / 256 p. Zoek dit boek in de bibliotheekcatalogus > Zoek dit boek op LangZullenWeLezen > Handleiding voor poetsvrouwen bevat het beste werk van de legendarische korteverhalenschrijfster Lucia Berlin. In een krachtige mix van humor en melancholie belicht Berlin de wonderen van het alledaagse. De vrouwen in haar verhalen zijn verloren, maar ze zijn ook sterk, slim en buitengewoon oprecht. Handleiding voor poetsvrouwen bevat het beste werk van de legendarische korteverhalenschrijfster LuciaBerlin. In een krachtige mix van humor en melancholie belicht Berlin de wonderen van het alledaagse. De vrouwen in haar verhalen zijn verloren, maar ze zijn ook sterk, slim en buitengewoon oprecht. Het zijn harde werkers, moeders en geliefden die zich begeven in een wereld vol jockeys ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lucia Berlin
DIMENSIE
4,14 MB
BESTANDSNAAM
Handleiding voor poetsvrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Handleiding voor poetsvrouwen bevat het beste werk van de legendarische korteverhalenschrijfster LuciaBerlin. In een krachtige mix van humor en melancholie belicht Berlin de wonderen van het alledaagse. De vrouwen in haar verhalen zijn verloren, maar ze zijn ook sterk, slim en buitengewoon oprecht. Het zijn harde werkers, moeders en geliefden die zich begeven in een wereld vol jockeys, doktoren en telefonisten. Ze lachen, ze treuren, ze drinken - en telkens weet Berlin, met de scherpte van Lorrie Moore en de vastberadenheid van Raymond Carver, ze stuk voor stuk voor altijd een plek te geven in ons hart.

Wil je het boek lezen?Handleiding voor poetsvrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucia Berlin. Lezen Handleiding voor poetsvrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN