For Girls Only! - Emma's eerste zoen

For Girls Only! - Emma's eerste zoen - Hetty van Aar | Highergroundnb.org

...ly. Eindelijk is het dan zover: Yelien, Eline, Ellen, Emma en Kato ... Emma's eerste zoen | Boek.be ... ... Onderdeel van de serie For Girls Only. Eindelijk is het dan zover: Emma, Yelien, Eline, Ellen en Kato gaan met de hele klas een week lang op survival in de Woudhoeve. Leven in de natuur, tussen kikkers en kevers, ver weg van mode en mascara. De reeks for girls only bevat deze boeken: 1. vriedinnen voor altijd 2.hopeloos verlieft 3.het geheim van yelien 4. mama heeft een nieuwe vriend 5. sos mane ... bol.com | For Girls Only! - Emma's eerste zoen, Hetty van ... ... .het geheim van yelien 4. mama heeft een nieuwe vriend 5. sos manege in nood 6. eline modekoniging 7. emma's eerste zoen 8 het babysitavontuur 9 parijs here we come! 10 spiegeltje spiegeltje aan de want wat is er met kato aan de hand? 11 het griezelhuis 12 de meisjes tegen de jongens 13 party time! 14 het ... Emma's eerste zoen - For Girls Only! van Hetty van Aar (boek, gebonden, ISBN 9789002266324). Eindelijk is het dan zover: Emma, Yelien, Eline, Ellen en Kato gaan met de hele klas een week lang op survival in de... De reeks for girls only bevat deze boeken: 1. vriedinnen voor altijd 2.hopeloos verlieft 3.het geheim van yelien 4. mama heeft een nieuwe vrien...

INFORMATIE

AUTEUR
Hetty van Aar
DIMENSIE
10,8 MB
BESTANDSNAAM
For Girls Only! - Emma's eerste zoen.pdf

OMSCHRIJVING

Eindelijk is het dan zover: Emma, Yelien, Eline, Ellen en Kato gaan met de hele klas een week lang op survival in de Woudhoeve. Leven in de natuur, tussen kikkers en kevers, ver weg van mode en mascara. Maar bij de vlammen van het kampvuur is het wel heel erg moeilijk om niet verliefd te worden...Emma raakt in de ban van Liam, die na schooltijd op de Woudhoeve helpt. Hij is geen moment uit haar gedachten. Ze is dan ook dolgelukkig als ze op een avond een afspraakje met hem heeft. Maar als Liam met Emma heeft afgesproken, hoe komt het dan dat hij gewoon op de Woudhoeve rondloopt? Waar is Emma dan? Doodongerust gaan haar vriendinnen op zoek.

Wil je het boek lezen?For Girls Only! - Emma's eerste zoen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hetty van Aar. Lezen For Girls Only! - Emma's eerste zoen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN