De droomwet

De droomwet - P. Behrens | Highergroundnb.org

...aarin hij te maken krijgt met de rauwe werkelijkheid van geweld, verraad en seksuele begeerte ... Recensie van Puk over De droomwet | Hebban.nl ... . DROOM! De Aam. Algemeen Vergader- en flexwerkcentrum DROOM! is een bijzondere locatie van Driestroom. Bij dit Wmo-centrum avant la lettre, gelegen aan de rand van Industrieterrein De Aam in Elst, werken mensen met én zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt zij aan zij. De Droomshow was een kinderspelshow van de AVRO die tussen 1993 en 2001 werd uitgezonden als onderdeel van Alles Kits, het jeugdblok van de juist genoemde omroep.In dit wekelijkse programma namen twee teams in de leeftijdsgroep van 9 tot 12 het tegen elk ... Beweeg, beveelt de droomwet | De Volkskrant ... .In dit wekelijkse programma namen twee teams in de leeftijdsgroep van 9 tot 12 het tegen elkaar op in een aantal spellen, wisselend afhankelijk van het thema van de aflevering (snoepfabriek, spookslot, riddertijd, onderwaterwereld en ... De Droomwet vertelt het verhaal van Fergus O'Brien, die als jongen ontsnapt aan de Ierse aardappelhongersnood van 1847, met achterlating van zijn familie en toekomst in Ierland. Op zijn lange reis door Engeland wordt de jonge Fergus betrokken in geweld, seksuele begeerte en de miserabele omstandigheden van de vroege industriële revolutie. Uw account is opgeschort vanwege een betalingsachterstand. Graag contact opnemen. Uw account is opgeschort vanwege een betalingsachterstand. Graag contact opnemen. Tijdens de remslaap (de periode in je slaap wanneer je droomt), gebeurt er iets dat we nodig hebben om goed te kunnen blijven functioneren. Wat dit precies is, weten we nog niet. Op Droominfo gaan we uit van de volgende vier redenen om te dromen: als vorm van psychotherapie, het bewust maken van onbewuste verlangens, 'oefenen' voor iets in de (nabije) toekomst, maar vooral ook het opdoen van ......

INFORMATIE

AUTEUR
P. Behrens
DIMENSIE
6,74 MB
BESTANDSNAAM
De droomwet.pdf

OMSCHRIJVING

Als de vijftienjarige Fergus O'Brien als enige uit zijn familie aan de Ierse Aardappelhongersnood ontsnapt, ziet de jongen zich gedwongen alles waar hij van houdt te verlaten. Zo begint een lange tocht langs de krioelende havens en bordelen van Liverpool en de hardvochtige spoorwegbouw in Wales. Onderweg ontmoet hij een bonte verzameling struikrovers, prostituees, grondwerkers - en een kribbig paard. Als hij de eigenzinnige, onvergetelijke Rode Molly ontmoet, groeit bij Fergus het verlangen de oceaan over te steken. 'De droomwet' voert de lezer mee naar het Ierland en Engeland van 1847. Tegen de achtergrond van de vroege industriële revolutie onderneemt een jongen met een onbreekbare geest een reis, waarin hij te maken krijgt met de rauwe werkelijkheid van geweld, verraad en seksuele begeerte. In vonkende taal beschrijft de auteur een verloren wereld waarin het draait om in beweging blijven, vertrouwen en overleven.'De droomwet' is het romandebuut van Peter Behrens, een Canadees met Ierse wortels. Hij baseerde het verhaal op zijn eigen familiegeschiedenis. Deze kleurrijke historische roman werd alom bejubeld.

Wil je het boek lezen?De droomwet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Behrens. Lezen De droomwet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN