Het blauwe wonder

Het blauwe wonder - M. Hofmann | Highergroundnb.org

... pil' automatisch aan een anti-conceptiepil voor vrouwen, nu heeft die uitdrukking een ... Het blauwe wonder, Marcel Rözer - Paperback ... ... ... Het Blauwe Wonder. 149 likes. Voor mijn nieuwe project bezoek ik veerpontjes over de Rijn en de Waal. En ben ik op zoek naar bijzondere verhalen over en met veermannen. Het blauwe wonder Een Porsche 356 C lag bijna 42 jaar in een onopvallend pakhuis in Essen verstopt achter een lading autobanden. Ze sliep de ultieme Doornroosje-slaap totdat ontdekkers de 356 vonden, haar wakker kusten en de klassieke Porsche in oude glorie herstelden. Zo is Het blauwe wonder een vlot geschreven vertelling over de verhouding van een in ... Het blauwe wonder - nieuws.porsche.nl ... . Zo is Het blauwe wonder een vlot geschreven vertelling over de verhouding van een individu tot zijn verleden, en tot dat van eerdere generaties. Opvallend is het gemak waarmee Rözer tal van bijfiguren presenteert die allemaal hun eigen verhaal hebben - dit geeft extra kleur en leven aan het boek, en maakt het tot een overtuigende debuutroman. MARCEL RÖZER (1959) is schrijver, journalist en columnist. In 2008 won hij zowel de Hard Gras-prijs voor het beste sportverhaal als de Nico Scheepmakerbokaal voor het beste sportboek. In 2013 publiceerde hij Zo Vader, over de erfenis van een foute keuze: zijn vader diende bij de Waffen SS. Het Blauwe Wonder is Rözers eerste roman. Het blauwe wonder van Mine van illustrator en vormgever Hyshil Sander gaat over de kracht van de fantasie en anders durven zijn. Een magisch en speels boek voor kinderen die wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Niet dat het geen aardig boek is, Het Blauwe Wonder, de vorige maand - aan het begin van de coronatijd - gelanceerde eerste roman van Marcel Rözer, vooral bekend van zijn columns in De Gelderlander en zijn publicaties over sport.Rözer schreef al eerder een boek, Zo Vader, dat naar ik lees op de flaptekst van Het Blauwe Wonder, ging over de 'erfenis van een foute keuze: zijn vader ... 'Het blauwe wonder' door Marcel Rözer - Onze prijs: €20,00 - Vandaag voor 21:00 uur bes...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Hofmann
DIMENSIE
11,86 MB
BESTANDSNAAM
Het blauwe wonder.pdf

OMSCHRIJVING

Dachten we tot voor kort bij 'de pil' automatisch aan een anti-conceptiepil voor vrouwen, nu heeft die uitdrukking een nieuwe betekenis dankzij de viagrapil, de baanbrekende vinding voor mannen. Binnen korte tijd is dit blauwe wonder gespreksonderwerp nummer één geworden in de media, op feestjes en in het café. Om mee te kunnen praten is het natuurlijk nodig dat je wat meer weet van het middel. Of misschien speel je al met de gedachte om het ook eens te proberen. In belde gevallen kun je niet om dit boekje heen. Het bevat een verhelderende uitleg van een apotheker over de werking, afgewisseld met toepasselijke cartoons. Volgens deskundigen duurt het een uur voor het middel gaat werken; hoe kun je die tijd beter besteden dan met het lezen van dit humoristische boekje!?

Wil je het boek lezen?Het blauwe wonder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Hofmann. Lezen Het blauwe wonder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN