Rode handen

Rode handen - Jens Christian Grøndahl | Highergroundnb.org

...hand zijn onder meer: vermoeidheid; tintelingen of gevoelloosheid; pijnlijke of gevoelige gebieden (pijnlijke ... Rode handen | De Volkskrant ... ... Droge handen kunnen ook een rode kleur vertonen. Soms zijn de handen zo droog, dat er kloven ontstaan: de huid barst dan open. Dit kan zeer pijnlijk zijn. Ook kunnen handen zo droog zijn, dat er eczeem aan de handen ontstaat: dit zijn rode schilferende plekken die kunnen jeuken. Veel van deze huidaandoeningen op de handen gaan gepaard met jeuk, maar dat is lang niet altijd het geval. Huidaandoeningen op de handen en de vingers kunnen qua verschijningsvorm enorm variëren. Het kan gaan op br ... PDF Rode hand - Publiek ZIPnet ... . Huidaandoeningen op de handen en de vingers kunnen qua verschijningsvorm enorm variëren. Het kan gaan op bruine of rode vlekken, met en zonder schilfering, platte vlekken of juist verheven plekken, droge plekken of juist nattend, etc. Rode hand ZIPnet Focus op hygiëne Infectiepreventie in verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg Voor meer informatie kunt u kijken op: www.publiekzipnet.nl 22-07-2018 Rode huid: erytheem. De huid wordt rood als de bloedvaten in de huid zich plaatselijk verwijden en er veel zuurstofrijk bloed door stroomt. De medisch term voor zo'n roodgekleurde huid is erytheem, naar het Griekse woord voor rood. Rode huid door vaatverwijding is eigenlijk heel gewoon. Je zou een van die mensen kunnen zijn die als ze iemand aanraken steeds dezelfde zin te horen krijgt: je handen zijn zo koud! Nou, in de eerste plaats moet je weten dat de oorzaken van koude handen meestal niet schadelijk zijn. Iedere persoon reageert anders op warmte en kou en sommige mensen zijn er gevoeliger voor dan anderen. Rode vlekken komen bij héél veel huidaandoeningen voor. Het blijkt dat heel veel mensen in zoekmachines op internet zoeken met de trefwoorden 'rode vlekken huid'. De resultaten leveren dan helaas maar weinig zinvolle informatie op. Deze folder wijst de weg naar verschillende informatiefolders die gaan over huidafwijkingen die rode vlekken geven. Tintelende handen en/of vingers voelen voor de meesten aan als een prikkelende sensatie of "ontploffende sterretjes" in combinatie met edofheid en gevoelloosheid. Soms ontstaat zelfs een verdoofd, branderig of slapend gevoel. In ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jens Christian Grøndahl
DIMENSIE
12,42 MB
BESTANDSNAAM
Rode handen.pdf

OMSCHRIJVING

`Ze had nog nooit een pistool in haar handen gehad, maar ze wist meteen dat het echt was. Toch was er iets onwerkelijks aan zijn zilveren aanwezigheid. Ze hield het voor haar ogen en las de naam die in de loop stond geprent. Smith & Wesson, het klonk als een advocatenfirma. Toen ze zich omkeerde, stond het kortharige meisje in de deuropening met haar hoofd schuin en haar armen over elkaar. Ze glimlachte spottend terwijl ze langzaam naar Sonja toe liep en het pistool uit haar handen nam, zoals je een stuk speelgoed van een kind afpakt.Rode handen is het verhaal van een man en een vrouw die elkaar in de jaren zeventig in Kopenhagen ontmoeten, en daarna vele jaren later opnieuw. De vrouw, Sonja Evers, vertelt hoe ze in Duitsland betrokken raakte bij de Rote Armee Fraktion, doordat ze een relatie had met een van de leden ervan, Thorwald. Zonder zich bewust te zijn van zijn bedoelingen bestuurde ze de auto voor Thorwald bij een bankoveral, waarbij een politieman werd doodgeschoten. Jaren later wordt Thorwald opgepakt in Damascus en voor het gerecht geleid. Sonja besluit ernaartoe te gaan om bij de rechtszaak aanwezig te zijn. Na al die jaren voelt ze zich nog altijd schuldig over wat er in die tijd is gebeurd.

Wil je het boek lezen?Rode handen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jens Christian Grøndahl. Lezen Rode handen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN