Pelle spreekt

Pelle spreekt - Martijn Krabbendam | Highergroundnb.org

...mag de wereld weten. Italië neemt het morgenavond op in de EK ... Pelle spreekt - Martijn Krabbendam - (ISBN: 9789067970709 ... ... ... Graziano Pellè verruilde afgelopen zomer Feyenoord voor Southampton. Zowel zijn club als Pellè zelf presteerden tot nu toe boven verwachting in de Premier League. De spits verdiende met zijn goede spel zelfs een oproep voor La Squadra Azzurra. Engelse en Italiaanse vertalingen van zijn boek 'Pelle spreekt' hoeven we echter niet te verwachten. Pellè spreekt 1000 questions and more. Martijn Krabbendam. P ... bol.com | Pelle spreekt, Martijn Krabbendam ... ... . Pellè spreekt 1000 questions and more. Martijn Krabbendam. Pellè spreekt 1000 questions and more. Martijn Krabbendam . Eind 2013 meldde Graziano Pellè zich bij Voetbal International met het idee een boek uit te geven. Doordat hij als ... Pellè spreekt Nederlands in filmpje. 09 oktober 2014 13:12 Aangepast: 09 oktober 2014 15:38. Graziano Pellè zit voor het eerst bij de Italiaanse voetbalselectie en dat mag de wereld weten....

INFORMATIE

AUTEUR
Martijn Krabbendam
DIMENSIE
5,56 MB
BESTANDSNAAM
Pelle spreekt.pdf

OMSCHRIJVING

Eind 2013 meldde Graziano Pellè zich bij Voetbal International met het idee een boek uit te geven. Doordat hij als profvoetballer van Feyenoord doorgaans niet de tijd heeft alle vragen van al zijn fans te beantwoorden, leek het hem leuk dat in boekvorm wél te doen. Iedereen mocht per e-mail vragen stellen aan de razendpopulaire Italiaan. Hij beantwoordde ze allemaal, vaak verrassend openhartig, en praat honderduit. Onder meer over zijn relatie met Louis van Gaal, zijn jeugdjaren, zijn beroemde kapsel, zijn grootste angsten, zijn mooiste dromen, zijn emoties en zijn vroegere vriendinnetjes. Zelfs zijn eerste seksuele ervaringen deelt hij met de lezers.Over jeugdliefdes:Ik was vooral een playboy, maar eentje die wel blafte, maar nooit beet. Ik lag goed bij de vrouwen, flirtte erop los, had kansen zat het te doen, maar het bleef bij babbelen. Ik was een beetje zoals ik later als spits werd: een hoop gedoe, maar nooit scoren.Over Louis van Gaal:Af en toe werd ik ook gek van hem, hij blééf maar praten. s Ochtends had ik eerst twee uur Engelse les en daarna kreeg ik nog anderhalf uur Louis over me heen. Ik begrijp dat mensen hem arrogant vinden, zo komt hij ook over, maar voor zijn spelers was hij heel goed."

Wil je het boek lezen?Pelle spreekt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martijn Krabbendam. Lezen Pelle spreekt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN