Het Basiskookboek

Het Basiskookboek - Mary Spillane | Highergroundnb.org

... of Verzenden. € 4,00 9 jun. '20. Zaandam 9 jun ... Vind basiskookboek in Boeken op Marktplaats ... . '20. D.J. Zaandam. Opwaaiend schuim - Raymond van der Laan - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. De inspiratie van dit miehoen recept komt uit het 'Basiskookboek Indonesisch' van Francis Kuijk. Ik was in de gelukkige gelegenheid haar te leren kennen tijdens het kerstdiner-2016-bij-smulweb Toen er een tijdje geleden dit schitterende kookboek van haar hand verscheen kon het ook niet anders dan dat ik dit graag aan mijn verzameling kookboeken wilde toevoegen. Het basiskookboek. Iedereen die denkt niet te k ... bol.com | Het Basiskookboek, Mary Spillane | 9789043906210 ... ... . Het basiskookboek. Iedereen die denkt niet te kunnen koken moet aan de slag met dit basiskookboek. Goed en lekker kunnen koken begint bij een gedegen productkennis, goed inkoopbeleid en verstand van bewaartechnieken. De inleiding van dit boek bevat een schat aan warenkennis op dit gebied. Maar bovenal bevat dit boek 130 heerlijke, afwisselende recepten. Een basiskookboek Indonesisch koken. In de inleiding snapt hij het zelf ook niet: de Indonesische keuken is helemaal niet zo gecompliceerd, dus wie zit er nou te wachten op een basiskookboek? Kennelijk toch velen, anders was de uitgever er niet aan begonnen. Het basiskookboek (2004) Leer koken met Cas Spijkers (2000) Kerst met Cas (1998) Bijzondere hoofdgerechten (1998) Bijzondere gerechten met kaas (1997) Bijzondere voorgerechten (1997) Bijzondere nagerechten (1997) Mijn keuken (1997) Cas Spijkers en zijn Swaen (1986, herziene uitgave 1998) Externe link Het boek is wat je van een basiskookboek mag verwachten. Veel recepten, veel uitleg, variatietips en een hoge makkelijkheidsgraad. Voor iemand die nog geen ei kan bakken is dit zeker aan te raden. Tot nu toe heb ik twee recepten getest en beiden vielen in de smaak....

INFORMATIE

AUTEUR
Mary Spillane
DIMENSIE
6,89 MB
BESTANDSNAAM
Het Basiskookboek.pdf

OMSCHRIJVING

Cas Spijkers geeft in 'Het Basiskookboek' kookadviezen voor beginners en gevorderden. Het boek is ingedeeld in de verschillende groepen levensmiddelen. Elk hoofdstuk begint met inspirerende stap-voor-stap beschreven recepten, die vaak zijn voorzien van tips en variaties. Daarna volgen de gebruikte ingredienten met informatie over de voedingswaarde, het seizoen en de bereidingswijzen die het beste kunnen worden toegepast. * Inhoud: Trendy gerechten, tips voor het plannen en organiseren van een maaltijd, bouillons, sauzen, kooktechnieken, keukengerei en -apparaten, kruiden, specerijen en smaakmakers. * Voor beginners en gevorderden.

Wil je het boek lezen?Het Basiskookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mary Spillane. Lezen Het Basiskookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN