De ja graag vraag

De ja graag vraag - Wouter Verkerk | Highergroundnb.org

...d en de rol van de markt als het gaat om hetopleiden van volwassenen Uit 'Vouchers voor vaardigheden' (B ... Contactformulier vraag - De Hoorneboeg ... .Baarsma, SEO, ... Zoek in de veel gestelde vragen of stel een vraag aan ons team. Suggesties voor artikelen. Home; Leverancier worden; Ja! Ik wil graag verkopen op Foodl.nl; Ja! Ik wil graag verkopen op Foodl.nl. Geschreven door Foodl Team Bijgewerkt op 9 juni 2020 Superleuk! We kijken ernaar uit jouw bedrijf en ... Houd mij op de hoogte. We werken momenteel hard aan de weg en daardoor varieert ons aanbod continu. ... Boek: De ja graag vraag - Geschreven door Wouter Verkerk ... ... Houd mij op de hoogte. We werken momenteel hard aan de weg en daardoor varieert ons aanbod continu. Wil je via e-mail op de hoogte blijven van nieuw aanbod? Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw e-mailadres en daar kan je meer over lezen in onze privacyverklaring. Ja, ik wil graag op de hoogte worden gehouden per e-mail....

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter Verkerk
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
De ja graag vraag.pdf

OMSCHRIJVING

Wouter Verkerk (horecatrendwatcher, veelgevraagd spreker en coach van ondernemers en hun teams) schrijft al vijf jaar een vaste column voor het toonaangevende horecavakblad Misset Horeca. Daarnaast publiceert hij een veelgelezen weblog: wouterverkerk.nlWouter schrijft over gastvrijheid, service, ondernemerschap, personeelsbeleid en de dagelijkse gang van zaken in bedrijven die werken met gasten en of klanten. Wouter signaleert een groeiende "serviceafhankelijkheid' bij de consument. Als je geen geweldige service geeft dan besteden mensen minder en keren ze niet meer terug. In dit boek benadrukt Wouter het belang van "De Ja Graag Vraag' aan de hand van een selectie columns uit Misset Horeca. Eerder publiceerde Wouter verschillende bundels columns en servicehandboeken met titels als "Dit is mijn wijk niet…!' "Mijn collega komt zo bij u…' en "Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca!' In totaal verkocht Wouter in de afgelopen vijf jaar ruim 80.000 boeken.

Wil je het boek lezen?De ja graag vraag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter Verkerk. Lezen De ja graag vraag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN