For Girls Only! - De ontdekking van Kato

For Girls Only! - De ontdekking van Kato - Hetty van Aar | Highergroundnb.org

...Leesboeken Leesboeken Leeftijd 10 tm 12 Verschijningsdatum 8/30/2017 Aantal pagina's 200 Formaat 223 x 148 x 20 mm ... Zomerleesfragment. 'De ontdekking van Kato' door Hetty van ... ... . Hetty van Aar is een geweldige auteur. Download en lees het boek For Girls Only! - De ontdekking van Kato op onze website mmark.nl. Helemaal vrij. U vindt For Girls Only! - De ontdekking van Kato in PDF, ePUB, MOBI. Kato speelt verstoppertje met haar broertjes. Ze kruipt lekker weg in een oude kast op zolder. Daar vindt ze een grote envelop, verscholen onder een stukje stoffige, oude vloerbekleding. Een envelop in een o ... De ontdekking van Kato | Boek.be ... . Daar vindt ze een grote envelop, verscholen onder een stukje stoffige, oude vloerbekleding. Een envelop in een oude kast op zolder, dat kan nooit belangrijk zijn. Met een zwaai haalt Kato de envelop tevoorschijn. Die is open, de vellen papier glijden er v De ontdekking van Kato For girls only! (16) Hetty Van Aar WPG Uitgevers BE - Algemeen Kinder- en jeugdboeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Kato speelt verstoppertje met haar broertjes. Ze kruipt lekker weg in een oude kast op ... Kato speelt verstoppertje met haar broertjes. Ze kruipt lekker weg in een oude kast op zolder. Daar vindt ze een grote envelop, verscholen onder een stukje stoffige, oude vloerbekleding. Een envelop in een oude kast op zolder, dat kan nooit belangrijk zijn. Met een zwaai haalt Kato de envelop tevoorschijn. Die is open, de vellen papier glijden er vanzelf uit. Kato speelt verstoppertje met haar broertjes. Ze kruipt lekker weg in een oude kast op zolder. Daar vindt ze een grote envelop, verscholen onder een stukje stoffige, oude vloerbekleding. Een envelop in een oude kast op zolder, dat kan nooit belangrijk zijn. Met een zwaai haalt Kato de envelop tevoorschijn. Kato speelt verstoppertje met haar broertjes. Ze kruipt lekker weg in een oude kast op zolder. Daar vindt ze een grote envelop, verscholen onder een stukje stoffige, oude vloerbekleding. Een envelop in een oude kast op zolder, dat kan nooit belangrijk zijn. Met een zwaai haalt Kato de envelop tevoorschijn. Die is open, de vellen papier glijden er vanzelf uit. Nog net op tijd heeft Kato ze te ... Deze zomer trakteert WPG Uitgevers je wekelijks op een literaire cocktail in de vorm van een leesfragment. Als vieruurtje, voor het slapengaan of gewoon tussendoor. Vandaag ontdek je samen met Kato van de For Girls Only-boeken, geschreven door Hetty van Aar, een groot familiegeheim dat heel haar leven zal veranderen. Kato keek naar de klok boven het […] Integrale weergave van het boek: Antwerpen : SU Books, augustus 2017. - Eerste druk. - 161 pagina's. - (For girls only! ; 16) Daisy-rom bij Passend Lezen. De ontdekking van Kato...

INFORMATIE

AUTEUR
Hetty van Aar
DIMENSIE
9,15 MB
BESTANDSNAAM
For Girls Only! - De ontdekking van Kato.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie For Girls Only. Kato speelt verstoppertje met haar broertjes. Ze kruipt lekker weg in een oude kast op zolder. Daar vindt ze een grote envelop, verscholen onder een stukje stoffige, oude vloerbekleding. Een envelop in een oude kast op zolder, dat kan nooit belangrijk zijn. Met een zwaai haalt Kato de envelop tevoorschijn. Die is open, de vellen papier glijden er vanzelf uit. Nog net op tijd heeft Kato ze te pakken. In een flits ziet ze een woord staan: Adoptieverklaring. Haar hart staat stil. Wie is er geadopteerd? Waarom ligt die envelop weggemoffeld in een oude kast? Kato ontdekt iets dat haar hele leven zal veranderen.

Wil je het boek lezen?For Girls Only! - De ontdekking van Kato in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hetty van Aar. Lezen For Girls Only! - De ontdekking van Kato Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN