Abrahams Mes

Abrahams Mes - O.M. Norðfjörð | Highergroundnb.org

...ie ontstaan is door een in 1980 gestarte samenwerking tussen de heren Piet en Jan Abrahams ... Reli-thrillers: Abrahams mes - Ottar M. Nordfjord (2008) ... . Zij vulden elkaar perfect aan en hebben in die tijd de basis gelegd voor waar wij nu voor staan. Abrahams mes | ISBN 9789074274272 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Abrahams mes is een thriller, gebaseerd op historische feiten. De auteur heeft gedegen research gepleegd en heeft buitengewone en ongelofelijke details over Abraham bijeengesprokkeld. Het is een verhaal met vele historische feiten en achtergrondinformatie die de lezer van ... bol.com | Abrahams Mes, O.M. Norðfjörð | 9789074274272 ... ... . Het is een verhaal met vele historische feiten en achtergrondinformatie die de lezer van Nostradamus naar de dode zee rollen voert; een thriller die de eeuwigdurende strijd tussen Islam en Christendom weer in een ... ABRAHAMS MES: Amazon.es: NORDFJORD, OTTAR MARTIN: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Hola ... De publicatie Genealogie Mes is samengesteld door John van Woerkom (neem contact op).De gegevensverzameling bestaat uit 577 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 15 personen niet gepubliceerd. De auteur gebruikt voor het beheer van de gegevensverzameling GensDataPro.Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te ... Abrahams mes is een thriller, gebaseerd op historische feiten. De auteur heeft gedegen research gepleegd en heeft buitengewone en ongelofelijke details over Abraham bijeengesprokkeld. Het is een verhaal met vele historische feiten en achtergrondinformatie die de lezer van Nostradamus naar de dode zee rollen voert; een thriller die de eeuwigdurende strijd tussen Islam en Christendom weer in een ... Noté...

INFORMATIE

AUTEUR
O.M. Norðfjörð
DIMENSIE
7,37 MB
BESTANDSNAAM
Abrahams Mes.pdf

OMSCHRIJVING

Als de Ierse historicus James Donnelly een mysterieuzebriefkaart ontvangt van een zojuist overleden vriend,staat hij voor een raadsel. De gevaarlijke zoektocht naarantwoorden leidt Donnelly en zijn assistent door de stratenvan New York na 9/11 en brengt hen dichter en dichterbij het oeroude mysterie over de voorvader van deJoden, christenen en moslims; Abraham.Abrahams mes is een thriller, gebaseerd op historischefeiten. De auteur heeft gedegen research gepleegd enheeft buitengewone en ongelofelijke details overAbraham bijeengesprokkeld. Het is een verhaal met velehistorische feiten en achtergrondinformatie die de lezervan Nostradamus naar de dode zee rollen voert; eenthriller die de eeuwigdurende strijd tussen Islam enChristendom weer in een nieuw daglicht stelt..Óttar Martin Nordfjord is geboren in 1980 in IJsland. Hijstudeerde filosofie, Spaans, Duits, Frans en een beetjeArabisch aan Universiteiten in o.a. IJsland, Schotland,Duitsland en Frankrijk. Abrahams mes is zijn debuut enwerd in IJsland een regelrechte bestseller.

Wil je het boek lezen?Abrahams Mes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur O.M. Norðfjörð. Lezen Abrahams Mes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN