Cairn Terrier

Cairn Terrier - Robert Jamieson | Highergroundnb.org

...ij zijn door de Raad van Beheer erkend als de rasvereniging van de Nederlandse Cairn Terrier ... Pups - Cobby Body Cairn Terriers ... . Op deze site vindt u veel informatie over de Cairn Terrier, leest u het laatste nieuws, vindt u de fokkers die wij als rasvereniging erkennen en ziet u de uitslagen van de shows waar de Cairns aan mee doen.. Binnen de NCTC is er een mogelijkheid om Cairns waarvoor de eigenaar niet meer kan zorgen ... De cairnterriër is een hondenras.. Geschiedenis. De cairnterriër komt oorspronkelijk uit Schotland en was daar vermoedelijk ... Cairn Terrier - Houden van honden ... .. Geschiedenis. De cairnterriër komt oorspronkelijk uit Schotland en was daar vermoedelijk een van de eerste terriërs. Hij heeft zijn bijdrage geleverd aan de vorming van de Schotse terriër en de West Highland white terrier.Hij werd vroeger ook kortharige skyeterriër genoemd, maar in 1910 werd hij door de Kennel Club als zelfstandig ras erkend en kreeg hij ... The Cairn Terrier has a harsh weather-resistant outer coat...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Jamieson
DIMENSIE
7,70 MB
BESTANDSNAAM
Cairn Terrier.pdf

OMSCHRIJVING

Afkomstig uit Schotland en absoluut onweerstaanbaar is deze kleine maar actieve hond: de Cairn terrier. De hond is uitermate geschikt als gezelschapshond, maar ook op shows voelt hij zich thuis. De Cairn Terrier steelt, kortom, het hart van elke hondenbezitter. Dit boek bevat de meeste essentiele informatie over deze vertederende hond, Hygiene en gezondheid. Bovendien leest u alles over voeding, training, hygiene en gezondheid. Naast de heldere uitleg en duidelijke beschrijving bevat dit boek meer dan 135 informatieve kleurenfoto's. Dankzij de praktische opzet komt elke lezer te weten wat hij moet weten oever het leven met een Cairn Terrier - of het nou gaat over zindelijksheidstraining, allergien of het voorkomen (en bestrijden) van vlooien.

Wil je het boek lezen?Cairn Terrier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Jamieson. Lezen Cairn Terrier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN