De Nadagen

De Nadagen - Jef Aerts | Highergroundnb.org

...ker,' zei hij, "ja, dat vind ik een oplossing ... De nadagen - A.N. Ryst - 9789021412900 | Bruna.nl ... . Voor als het niet meer gaat.'"Hè... Lees „De nadagen" door A.N. Ryst verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Die avond sprak hij over de pil van Drion. 'Jazeker,' zei hij, 'ja, dat vind ik een oplossing. Voor als het niet meer ga... De nadagen. Die avond sprak hij over de pil van Drion. "Jazeker,' zei hij, "ja, dat vind ik een oplossing. Voor als het niet meer gaat.'"Hè ja,' zei... De nadagen. De nadagen , d ... A. N. Ryst: De nadagen - Parmando 24Culture ... .'"Hè ja,' zei... De nadagen. De nadagen , de nieuwe roman van veelzijdig kunstenaar Jef Aerts, is een ontroerend en subtiel verhaal over een verbroken relatie en hoe daarna een nieuw leven op te bouwen. Op fraaie wijze schetst Aerts het leven op het land, ontdaan van valse romantiek, maar vol intrigerende personages en levendige verwikkelingen. De nadagen vertelt het verhaal van Alas, een late twintiger die ... De nadagen; ISBN 9789021412894 Uitgever Querido Druk vanaf 1e Verschenen 18-09-2018 Taal Nederlands Bladzijden 240 pp. Bindwijze Paperback Genre Literaire fictie. De nadagen A.N. Ryst. Die avond sprak hij over de pil van Drion. 'Jazeker,' zei hij, 'ja, dat vind ik een oplossing. Voor als het ... 'De nadagen' is een heel mooi, ontroerend boek. Over ouder worden, over ups en vooral downs in een huwelijk, over verschillende gezinsleden die allemaal hun eigen rare trekjes hebben. Met prachtige natuurbeschrijvingen: de vogels hippen over de pagina's. De nadagen van Pilatus is een fictieve historische roman van Simon Vestdijk uit 1938. Beschreven wordt de terugkeer van Lucius Pontius Pilatus naar Rome, na zijn schorsing door de gouverneur van Syrië, Lucius Vitellius. Verhaal De 3 hoofdpersonen zijn: ... A. N. Ryst: De nadagen _____ WELKOM ! Je kunt deze pagina alleen bekijken door lid te worden! Nog geen lid? Kies dan ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Aerts
DIMENSIE
5,32 MB
BESTANDSNAAM
De Nadagen.pdf

OMSCHRIJVING

De nadagen vertelt het verhaal van Alas, een late twintiger die genoeg heeft van het stadsleven. Hij leent geld om een stuk land en een kudde schapen te kopen en slijt met zijn hond Gino als enige gezelschap zijn dagen, waarbij hij terugkijkt op de stormachtige relatie met zijn ex-geliefde Laos. De rust in Alas' leven wordt echter al snel verstoord: niet alleen breekt er een gruwelijke ziekte uit onder de schaapskudde, plotseling verschijnt ook Laos weer ten tonele. En dan is er nog het kleine meisje Clothilde, dat hem achtervolgt en allerlei praatjes rondstrooit over een misdaad die hij zou hebben begaan. Langzaam beseft Alas dat hij ook door weg te gaan het verleden niet kan ontlopen. Maar eerst moet hij de crisis doorstaan die onvermijdelijk zal volgen.

Wil je het boek lezen?De Nadagen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Aerts. Lezen De Nadagen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN