Fietsen langs de Grensmaas

Fietsen langs de Grensmaas - Pim Beukenkamp | Highergroundnb.org

...r Nattenhoven en Obbicht zich verbaasd en soms ook geïrriteerd afgevraagd waarom de geasfalteerde dijken meteen na de aanleg weer zijn afgesloten en niet meer toegankelijk zijn voor wandelaars en fietsers ... Bevergeheimen langs de Grensmaas | RivierPark Maasvallei ... . De Langs de Lek fietsroute voert je via de fietsknooppunten in Utrecht. Je kunt deze knooppunt route direct printen of downloaden. Ook naar je GPS. 9-feb-2019 - Fietsroute Grensmaas. De Grensmaas wijst op de Maas als een natuurlijke grens tussen Belgisch en Nederlands Limburg, en loopt op de Belgische oever vanaf Je kunt heerlijk fietsen langs de Linge, kies zelf maar de mooiste Lingeroute! Vrijwel het hele jaar door worden er diverse bijzondere fietstochten georganiseerd en natuurlijk zijn er ook de 'vaste' lingeroutes, die je kunt fietsen wanneer je maar wilt. Uniek fietsen door de regio langs de Grensmaas. 30 april 2019 ; Dat onze regio mooi is, behoeft geen verdere uitleg. De Maas, die letterlijk de grens tussen Nederland en België is, werd door de massale ... bol.com | Fietsen langs de Grensmaas, Pim Beukenkamp ... ... . Uniek fietsen door de regio langs de Grensmaas. 30 april 2019 ; Dat onze regio mooi is, behoeft geen verdere uitleg. De Maas, die letterlijk de grens tussen Nederland en België is, werd door de massale grindwinning qua zicht gewijzigd, maar neemt de laatste jaren steeds mooiere vormen aan. Een route langs kastelen, de Maas en… de brouwerij van Hertog Jan. Hier wordt een van de bekendste bieren van Nederland gebrouwen. De brouwerij waar nu de verschillende bieren van Hertog Jan worden gebrouwen, kent een bewogen geschiedenis. In 1915 richtten vier bevriende brouwers een stoombrouwerij op onder de naam De Vriendschap. Langs de rivier zijn geen teerwegen te bespeuren. De Semois kent hier geen vervuiling, geen geluiden en behield zijn ongerepte loop. Het parcours leidt ons tot in Alle. We keren terug langs de andere oever die al even charmant oogt. Naast de weg wordt in de zomer een brug in houten vlechtwerk (Pont de Claies) geplaatst over de Semois. Maas in Beeld weer van start langs de Grensmaas! Lange ereprijs bij Borgharen. Dit voorjaar heeft 'Maas in Beeld' een doorstart gemaakt met nieuwe serie onderzoeken langs de Maas. Een groot aantal partners in het project werkt de laatste jaren hard aan de uitvoering van het Grensmaasproject....

INFORMATIE

AUTEUR
Pim Beukenkamp
DIMENSIE
4,72 MB
BESTANDSNAAM
Fietsen langs de Grensmaas.pdf

OMSCHRIJVING

Voor u ligt Geografische Route nummer 10 die aandacht besteedt aan het landschap van het dal van de Grensmaas. Zo wordt de rivier genoemd die de grens vormt tussen Nederland en België van Maastricht tot Maasbracht.Naast inzicht in het Grensmaasproject, geeft deze fietsroute u ook een geografisch beeld van het landschap van een deel van het Vlaamse en Nederlandse Grensmaasgebied. Een aantal historisch-geografische en cultuurhistorische aspecten worden toegelicht. Bij enkele excursiepunten staan suggesties voor een korte wandeling. Ook voordat het Grensmaasproject is uitgevoerd, is het de moeite waard om het landschap van de Grensmaas te ervaren!

Wil je het boek lezen?Fietsen langs de Grensmaas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pim Beukenkamp. Lezen Fietsen langs de Grensmaas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN