De meermin, het monster en de maan

De meermin, het monster en de maan - Jan-Paul van Spaendonck | Highergroundnb.org

...e rand van de grote stad, vlak bij de Plas ... De meermin, het monster en de maan, Jan-Paul van ... ... . Volgens de legenden huist er een afschrikwekkend monster in de diepten van dat water. De Meermin, het Monster en de Maan Luister hier naar het Lied van Selena. muziek en zang: Jan-Paul van Spaendonck zang: Jenny van de Wateringen productie: Martijn van Spaendonck. De nacht valt en op het donkere water Weerschijnt het maanlicht in stralende zilveren ringen Als je stil bent dan hoor je even later Laura is een meisje van elf. Ze is niet gelukkig thuis en verdwijnt g ... De meermin, het monster en de maan - YouTube ... . Ze is niet gelukkig thuis en verdwijnt graag in haar fantasiewereld. Ze woont met haar ruziënde ouders en haar twee pestkoppen van broers aan de rand van de grote stad, vlak bij de Plas. Volgens de legenden huist er een afschrikwekkend monster in de diepten van dat water. Op een avond in de herfst vlucht Laura het huis uit en ontmoet ze in de wildernis aan de ... De Meermin, het Monster en de Maan. Laura is een meisje van elf. Ze is niet gelukkig thuis en verdwijnt graag in haar fantasiewereld. Ze woont met haar ruziënde ouders en haar twee pestkoppen van broers aan de rand van de grote stad, vlak bij de Plas. Volgens de legenden huist er een afschrikwekkend monster in de diepten van dat water. Op een avond in de herfst vlucht Laura het huis uit en ... De meermin, het monster en de maan. Auteur(s) Jan-Paul van Spaendonck Illustrator(s) Rosanne van Spaendonck. NUR code(s) 280 Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen Imprint(s) Driehoek, Stichting De Uitgever(s) Driehoek, Stichting De. Taal Nederlands Vers. datum 14/09/2017 NSTC 500099681. Volgens de legenden huist er een afschr De meermin, het monster en de maan, Jan-Paul van Spaendonck - Hardback - 9789490586201 |...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan-Paul van Spaendonck
DIMENSIE
7,31 MB
BESTANDSNAAM
De meermin, het monster en de maan.pdf

OMSCHRIJVING

Laura is een meisje van elf. Ze is niet gelukkig thuis en verdwijnt graag in haar fantasiewereld. Ze woont met haar ruziënde ouders en haar twee pestkoppen van broers aan de rand van de grote stad, vlak bij de Plas. Volgens de legenden huist er een afschrikwekkend monster in de diepten van dat water. Op een avond in de herfst vlucht Laura het huis uit en ontmoet ze in de wildernis aan de waterkant een geheimzinnige oude zwerver. Die vertelt haar de ware geschiedenis van het monster van de Plas. Een verhaal van haat, ijdelheid, betovering, liefde en verandering, dat ook Laura's kijk op de wereld blijvend verandert.(AVI 7M/P)

Wil je het boek lezen?De meermin, het monster en de maan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan-Paul van Spaendonck. Lezen De meermin, het monster en de maan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN