Alles Telt

Alles Telt - Toni Jordan | Highergroundnb.org

...et Alles telt haal je het beste rekenresultaat uit élke leerling ... Alles Telt | Reinders - Samen voor de klas ... . Nieuwe rekenmethode Alles Telt Q beschikbaar! Natuurlijk moet een leerling leren rekenen en is het eindresultaat van belang. Maar de weg ernaartoe, het leerproces is wel zo belangrijk. 'Ik kan het nóg niet' in plaats van 'ik kan het niet'. De rol van jou als leerkracht is hierbij essentieel. Alles telt Q is de nieuwe rekenmethode voor groep 1 tot en met 8 in het basisonderwijs: voor referentieniveau 1S, met 1S plusniveau. Sluit aan op de didactische modellen EDI, DIM, IGDI en ADI. Het ... Alles telt 2 (2009) | de Rolf groep ... . Sluit aan op de didactische modellen EDI, DIM, IGDI en ADI. Het materiaal is naar keuze op papier en digitaal beschikbaar. Groep 3 - Blok 3 Test jezelf Rekenkrakers . Contact; Algemene voorwaarden; Disclaimer; Privacy Alles Telt is een rekenmethode van uitgeverij ThiemeMeulenhoff voor groep 1 t/m 8, jaar van uitgave is 2009. Alles Telt heeft aandacht voor de reke...

INFORMATIE

AUTEUR
Toni Jordan
DIMENSIE
10,53 MB
BESTANDSNAAM
Alles Telt.pdf

OMSCHRIJVING

Grace Lisa Vandenburg is geobsedeerd door getallen. Ze telt de letters van haar naam (19); het aantal stappen dat ze iedere ochtend zet naar het café (920); het aantal maanzaadjes op een muffin, dat het aantal happen dicteert dat ze moet nemen om de cake op te eten. Grace telt alles, omdat getallen haar leven onder controle houden en haar helpen de chaos in haar te bedwingen. Dan ontmoet ze Seamus Joseph O'Reilly (ook een 19), die net als haar familie denkt beter af zou zijn als ze niet alles zou tellen. Als ze bijvoorbeeld eens een baan kon vinden; of haar keukenkastjes een keer open kon doen zonder meteen de hele inventaris te hoeven opmaken. Op aandringen van haar familie en Seamus gaat Grace in therapie, maar al snel vraagt ze zich af wat er zo geweldig aan is om 'normaal' te zijn.

Wil je het boek lezen?Alles Telt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toni Jordan. Lezen Alles Telt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN