Slikken

Slikken - Joop Bouma | Highergroundnb.org

...rdig hebben geslikt: te hebben geslikt: toekomend geslikt zullen hebben geslikt te zullen hebben onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs ... Schooltv: Sekszusjes TV - Slikken kreng ... ... Vertalingen van 'slikken' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'slikken', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Sperma slikken? De Sekszusjes denken al jaren dat slikken erbij hoort en dat dit van hen verwacht wordt. En dat alle mannen dit geil vinden. Maar is dit eigenlijk wel zo? In deze aflevering onderzoeken de zusjes waar dit idee vandaan komt en of dit eigenlijk wel erbij hoor ... Ik kan moeilijk slikken, wat kan het zijn? | Thuisarts ... . En dat alle mannen dit geil vinden. Maar is dit eigenlijk wel zo? In deze aflevering onderzoeken de zusjes waar dit idee vandaan komt en of dit eigenlijk wel erbij hoort. Krista heeft vooral moeite met de smaak van sperma en Marcelle is er inmiddels mee gestopt omdat de druk haar zo ......

INFORMATIE

AUTEUR
Joop Bouma
DIMENSIE
8,86 MB
BESTANDSNAAM
Slikken.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijft uw dokter u het medicijn voor dat het beste voor u is, of het middel waarmee hij geld of een leuk cadeautje krijgt van de fabrikant?De farmaceutische industrie in Nederland geeft jaarlijks honderden miljoenen uit aan de promotie van geneesmiddelen en zoekt voortdurend naar nieuwe wegen om middelen in de pen van de dokter te krijgen. Daarbij worden soms de grenzen van het toelaatbare overschreden. Ondanks ingrijpen van de overheid worden artsen en patiëntengroepen gebruikt voor de lobby van vaak overbodige pillen en worden wetenschappers betaald om de publieke en politieke opinie te beïnvloeden.Intussen wordt er amper geld besteed aan geneesmiddeleninnovatie. De farmaceutische bedrijven in ons land zijn handelsondernemingen geworden voor de marketing van ziekten en medicijnen.Journalist Joop Bouma legt in dit boek bloot hoe de farmaceutische industrie in Nederland het geneesmiddelenbeleid domineert, met grote gevolgen voor iedereen. Op boeiende en toegankelijke wijze beschrijft hij hoe de sector artsen fêteert, overbodige middelen op de markt brengt en ziekten bedenkt voor de afzet van nieuwe pillen. `Slikken is een onthutsend en belangwekkend boek over de macht van de farmaceutische industrie, waar iedereen mee te maken heeft.Joop Bouma, journalist bij Trouw, volgt de farmaceutische industrie al jaren. Hij publiceerde eerder `Het rookgordijn, over de macht van de Nederlandse tabaksindustrie.

Wil je het boek lezen?Slikken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joop Bouma. Lezen Slikken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN