Verderbij

Verderbij - Marianne Van Duuren | Highergroundnb.org

...s centraal stellen en dit vaak van wat meer afstand leiden en daarom een manier willen vinden om ook dicht(er) bij dit proces te staan ... BelastingTelefoon: openingstijden aangepast ... . Bayern München hoeft geen moeite meer te doen voor Timo Werner.De RB Leipzig-aanvaller heeft in een interview met BILD namelijk aangegeven dat hij niets ziet in een binnenlandse transfer. Mocht ... Hilversums verhuurbedrijf Servé heeft het faillissement aangevraagd bij de rechtbank Midden-Nederland. De directie zegt geen andere keus te hebben nu alle evenementen zijn stilgevallen. Het bedrijf werkt veel voor diverse omroepen bij ... VERDERBIJ - Onderwijsdatabank ... . De directie zegt geen andere keus te hebben nu alle evenementen zijn stilgevallen. Het bedrijf werkt veel voor diverse omroepen bij opnames en andere evenementen. [lees verder] Op reis zonder te reizen. Dat kan met deze puzzeltocht op basis van Google Streetview. Beantwoord de vragen op 12 locaties en win een treinreis. De drukste demonstratie deze week? Vierhonderdduizend mensen op het Malieveld, het 'digitale Malieveld' welteverstaan. Deze vrijdag eindigt 'Cultuur in Actie!', een protestweek die bedacht ... Teken condoleanceregister. Er wordt getoetst of de inhoud van uw bericht voldoet aan de door Mensenlinq.nl gestelde waarden en normen. Mocht dit niet het geval zijn, behouden wij ons het recht voor om uw bericht te verwijderen. Nieuwsbericht Belastingdienst. We hebben de openingstijden van de BelastingTelefoon aangepast. Door het coronavirus werken we even met minder medewerkers. Er is een nieuwe release van PuTTY beschikbaar gekomen. PuTTY is een van de populairste telnet- en ssh-clients, waarmee het mogelijk is om een computer over een beveiligde verbinding op afstand te ... 'Verderbij' is bedoeld voor leidinggevenden, onder andere in de kinderopvang, die zich dit afvragen. Het is voor die leidinggevenden die het primair proces centraal stellen en dit vaak van wat meer afstand leiden en daarom een manier willen vinden om ook dicht(er) bij dit proces te staan. Een app tegen huiselijk geweld die werd gelanceerd door When Georgia Smiled, een non-profitorganisatie opgericht door tv-dokter Dr. Phil en zijn vrouw, heeft duizenden opgenomen noodberichten van ... Er is een tweede update verschenen voor de onlangs uitgebrachte versie 11.3 van FreeNAS. Met deze software kan een in het netwerk opgenomen computer als ne...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Van Duuren
DIMENSIE
11,28 MB
BESTANDSNAAM
Verderbij.pdf

OMSCHRIJVING

Verderbij 1e druk is een boek van Marianne Van Duuren uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088502774 Lopend langs de zee kwam de titel van dit boek bovendrijven. De woorden verderaf en dichtbij zweefden als vanzelf naar voren en vormden vloeiend de titel Verderbij.Verderbij is bestemd voor leidinggevenden die willen weten wanneer ze dichtbij moeten zijn of juist even afstand moeten nemen. En voor leidinggevenden die vinden dat het primair proces centraal staat, maar die dit proces vaak van verderaf begeleiden en daarom een manier moeten vinden om toch ook dichtbij dit proces te staan.De toegevoegde waarde van de leidinggevende uit de kinderopvang aan het primair (pedagogisch) proces staat dan ook centraal. Uitgangspunt is dat leidinggevenden, direct of indirect, medewerkers helpen hun vak zo goed mogelijk uit te oefenen en hen stimuleren om zich verder te ontwikkelen op hun vakgebied. De praktijk leert dat dit niet altijd makkelijk is. Verderbij is hiervoor een handreiking.De auteurs Marianne van Duuren en Charlotte van Zuylen behandelen het verschil tussen leiderschap en management, nieuwe organiseervormen, oude paradigma's en nieuwe perspectieven, visie- en waardengestuurd leiderschap voor alle managementlagen vanuit de (pedagogische) waarden van de organisatie. Daarnaast bieden ze een aantal handreikingen in de vorm van handzaam vertaalde managementmodellen en aansprekende casu stiek. Aanvullend op het boek hebben zij een website met praktische tips en oefeningen: www.dzmaatschap.nlMarianne van Duuren en Charlotte van Zuylen vormen samen de Maatschap Van Duuren, Van Zuylen & partners. In dit boek hebben zij de grondslagen geformuleerd van de opleiding 'Leidinggeven aan het primair proces' en vele jaren ervaring vanuit verschillende rollen in de kinderopvang.

Wil je het boek lezen?Verderbij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Van Duuren. Lezen Verderbij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN