De Papiermaker Van De Amazone

De Papiermaker Van De Amazone - Marie Arana | Highergroundnb.org

... 9789047200079 Don Victor Sobrevilla, een excentrieke ingenieur, heeft er altijd van gedroomd een papierfabriek op te zetten in het hart van de Peruaanse jungle, en na jaren hard werken is zijn droom uitgekomen ... De papiermaker van de Amazone (Book, 2007) [WorldCat.org] ... . De Papiermaker Van De Amazone, Marie Arana | 9789047200079 | Boeken. mei 2020. De Papiermaker Van De Amazone (Onbekende bindwijze). Meeslepende roman uit Latijns-Amerika over een excentrieke familie in de jungleDon Victor... Om Filmposter. Meer informatie... De papiermaker van de Amazone book. Read 80 reviews from the world's largest community for readers. Meeslepende roman uit Latijns-Amerika over een excent... De papiermaker. ... Marie Arana - De Papiermaker van de Amazone | NU - Het ... ... ... Om Filmposter. Meer informatie... De papiermaker van de Amazone book. Read 80 reviews from the world's largest community for readers. Meeslepende roman uit Latijns-Amerika over een excent... De papiermaker.van de amazone alleen contactloos betalen en ophalen in sneek mogelijk. Opsturen wegens covid-19 helaas geen optie. Zo goed als nieuw Ophalen. € 3,00 2 mei. '20. Sneek 2 mei. '20. Fugeltsje Sneek. De Papiermaker van de Amazone, Marie Arana. De papiermaker van de amazone, marie arana. 'De papiermaker van de Amazone' gaat over een excentrieke ingenieur die met zijn hele familie in de binnenlanden van Peru woont, bij een door hemzelf opgerichte papierfabriek. Na jarenlang experimenteren is hij er eindelijk in geslaagd een proces te vinden om cellofaan te maken van plaatselijke pulp. De papiermaker van de Amazone | ISBN 9789047200079 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De papiermaker van de Amazone on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Skip to main content. Try Prime EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Returns & Orders Try Prime Cart. Books Go Search Hello Select your ... "Meeslepende roman uit Latijns-Amerika over een excentrieke familie in de jungle. Don Victor Sobrevilla, een excentrieke ingenieur, heeft er altijd van gedroomd een papierfabriek o te zetten in het hart van de Peruaanse jungle, en na jaren hard werken is zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marie Arana
DIMENSIE
10,59 MB
BESTANDSNAAM
De Papiermaker Van De Amazone.pdf

OMSCHRIJVING

Meeslepende roman uit Latijns-Amerika over een excentrieke familie in de jungleDon Victor Sobrevilla, een excentrieke ingenieur, heeft er altijd van gedroomd een papierfabriek o te zetten in het hart van de peruaanse jungle, en na jaren hard werken iszijn droom uitgekomen. Hij woont met zijn vrouw en kinderen op de hacienda Floralinda, midden in het regenwoud, en de zaken gaan voorspoedig.Op een dag echter begint de hond vreemd te kuchen, kleurt een inheems jongetje blauw, en orden de bewoners van Floralinda getroffen door een mysterius virus: donVictor wordt overweldigd door herinneringen ann erotische uitspattingen in zijn verleden; zijn fatsoenlijke echtgenote doña Mariana onthult de schokkende waarheid omtrent haar afkomst; de drie Sobrevilla-kinderen zetten hun liefdesleven op zijn kop; en zelfs de priester kan de schijn van deugd-zaamheid niet langer ophouden. De waarheid is al seen plaag over de Sobrevilla’s neergedaald, en dat is het begin van een openhartig en vooral verrassend tijdperk.De papiermaker van de Amazone is een originele en keurrijke roman over de betoverende wereld van de familie Sobrevilla, die zich staande probeert de houden te midden van natuur-krachten, corruptie en de nietsontziende waarheid.

Wil je het boek lezen?De Papiermaker Van De Amazone in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marie Arana. Lezen De Papiermaker Van De Amazone Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN