Het verpleeghuis is het einde!

Het verpleeghuis is het einde! - Freya Angenent | Highergroundnb.org

...t weten ze zelf het beste! Dit inspirerende en positieve boek staat vol met hun moedige en persoonlijke verhalen ... Het verpleeghuis is het einde - Home | Facebook ... . In het boek 'Het verpleeghuis is het einde!' vertellen bewoners zelf waarom het verpleeghuis een fijne plek is om te wonen. Daarnaast geven ze tips aan toekomstige bewoners en vertellen ons hoe de zorg beter kan. Want dat weten ze zelf het beste! Dit inspirerende en positieve boek staat vol met hun moedige en persoonlijke verhalen. De positieve kanten van het verpleeghuis belichten. Dat wilden Freya Angenent en Lauke Bisschops - beide arts ... Het verpleeghuis is het einde! - Verenso ... . De positieve kanten van het verpleeghuis belichten. Dat wilden Freya Angenent en Lauke Bisschops - beide arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde doen om tegenwicht te bieden aan alle negativiteit over de verpleeghuizen in de media. Hun boek "Het verpleeghuis is het einde!" waarin ... het verpleeghuis is het einde! IP adres: 146.177.4.171 . Ip Land: United Kingdom . Pagina grootte: 102.222 KB . Pagina Tekstgrootte: 33.756 KB . website Beschrijving: Een boek met 60 portretten en verhalen van verpleeghuisbewoners en hun artsen waarin de lezer wordt meegenomen in de wereld van het verpleeghuis . Dinsdag 17 oktober heeft bestuurder Paola Peters van Liemerije een kleine foto expositie geopend bij Liemerije Zevenaar. De reizende fototentoonstelling bestaat uit zes portretten uit het boek 'Het verpleeghuis is het einde'. In dit boek vertellen veertig bewoners van verpleeghuizen in hun eigen woorden, hoe het leven er nou écht uitziet in het verpleeghuis. In het boek 'Het verpleeghuis is het einde!' vertellen bewoners zelf waarom het verpleeghuis een fijne plek is om te wonen. Daarnaast geven ze tips aan toekomstige bewoners en vertellen ons hoe de zorg beter kan. Want dat weten ze zelf het beste! Dit inspirerende en positieve boek staat vol met hun moedige en persoonlijke verhalen. Het boek is een initiatief van Freya Angenent en Lauke ... In het boek 'Het verpleeghuis is het einde!' vertellen bewoners zelf waarom het verpleeghuis een fijne plek is om te wonen. Daarnaast geven ze tips aan toekomstige bewoners en vertellen ons hoe de zorg beter kan. Want dat weten ze zelf het beste! Dit inspirerende en positieve boek staat vol met hun moedige en persoonlijke verhalen....

INFORMATIE

AUTEUR
Freya Angenent
DIMENSIE
4,95 MB
BESTANDSNAAM
Het verpleeghuis is het einde!.pdf

OMSCHRIJVING

Portretten en verhalen van verpleeghuisbewoners. Daarnaast komt een twintigtal specialisten ouderengeneeskunde aan het woord.

Wil je het boek lezen?Het verpleeghuis is het einde! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Freya Angenent. Lezen Het verpleeghuis is het einde! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN