De Kracht Van De Matrix

De Kracht Van De Matrix - Peter Camp | Highergroundnb.org

...agement. 'Kracht met de matrix, de parabel van de moderne geitenboer' is het nieuwste en inmiddels het achtste boek van de hand van deze auteur ... campmatrix | reacties & recensies boek 'Kracht met de matrix' ... . Peter en de geiten, Flassigny 2003. Wie de website van Peter Camp aanklikt, ziet hem in een filmpje in actie als geitenhoeder in een rustiek, slaperig gehucht ten noorden van Verdun in de Gaumestreek, vlak aan de grens met België. De kracht van de risico-matrix Het toepassen van de risico-matrix in de meldformulieren lost dit spanningsveld op. De risico-matrix bestaat voor een melder uit twee eenvoudig in te vullen vragen: 'Wat zijn de gevolgen c.q. wat is de ernst van de melding?' ... bol.com | De Kracht Van De Matrix | 9789025414474 | Peter ... ... . De risico-matrix bestaat voor een melder uit twee eenvoudig in te vullen vragen: 'Wat zijn de gevolgen c.q. wat is de ernst van de melding?' en 'Hoe groot is de kans dat het onderwerp van de melding zich nogmaals voordoet?'. Peter Camp is organisatieadviseur bij Peter Camp Matrix Management Consult en docent Organisatie en Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als aandachtsgebieden heeft hij methoden voor organisatieverandering, integraal management, complexe besluitvorming en het versnellen van leer- en veranderingsprocessen.Hij werd bekend met onder meer De gekookte kikker, De kracht van de matrix ... De Kracht Van De Matrix (Onbekende bindwijze). De kracht van de Matrix- biedt een integraal overzicht van veranderingen- laat onderlinge samenhangen... De kracht van de matrix | ISBN 9789025403423 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kracht met de matrix. Heb je wel...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Camp
DIMENSIE
4,91 MB
BESTANDSNAAM
De Kracht Van De Matrix.pdf

OMSCHRIJVING

De kracht van de Matrix- biedt een integraal overzicht van veranderingen- laat onderlinge samenhangen zien - geeft diverse analyse- en ordeningsschema's- zorgt voor een snelle prioriteitenstelling - bevordert actieve betrokkenheid- is sterk gevisualiseerd- kent onbeperkte toepassingsgebiedenDe kracht van de matrix is een pragmatisch model om snel veranderings- en verbeteringsprocessen in beeld te brengen en doeltreffend aan te pakken. Het boek heeft in de afgelopen jaren zijn weg gevonden naar een constant publiek van leidinggevenden en medewerkers die het functioneren binnen een organisatie, afdeling of project op een hoger niveau willen brengen.De matrixmethode is een ideaal hulpmiddel om nieuwe werkmethoden en communicatievormen te implementeren. Het boek biedt een integraal overzicht van veranderingen, laat onderlinge samenhangen zien, is sterk gevisualiseerd en bevordert actieve betrokkenheid.De benadering is vooral geschikt voor bijvoorbeeld reorganisaties, fusies, strategische samenwerking en projectmanagement, maar kent in feite onbeperkte toepassingsgebieden.

Wil je het boek lezen?De Kracht Van De Matrix in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Camp. Lezen De Kracht Van De Matrix Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN