Psychologie Van Arbeid En Organisatie

Psychologie Van Arbeid En Organisatie - John Arnold | Highergroundnb.org

...entamens, college-aantekeningen en uitwerkingen voor dit vak Samenvatting Psychologie van Arbeid en Organisatie Inleiding Human Talent Development, H 1-3, 5-7, 12 Samenvatting Inleiding Human Talen Development, Hoofdstuk 1 t/m 7 en 12 Samenvatting Inleiding Human Talent Development Psychologie van Arbeid en Organisatie Inl ... bol.com | Mensen, arbeid en organisatie | 9789059316317 ... ... . Htd Samenvatting - Samenvatting - H1 - H2 - H6 Les 1 tm 5 HTD Samenvatting artikelen Inleiding HTD Arbeid en organisatie. De arbeids- en organisatiepsychologie bestudeert de mens in relatie tot zijn werk en zijn werkomgeving. In de arbeidspsychologie wordt de relatie tussen bijvoorbeeld werkdruk, welzijn en functioneren van werknemers onderzocht. Een complete samenvatting van het boek Psychologie van Arbeid en Organisatie van Schaufeli incl ... Arbeid en organisatie - Psyned ... . De arbeids- en organisatiepsychologie bestudeert de mens in relatie tot zijn werk en zijn werkomgeving. In de arbeidspsychologie wordt de relatie tussen bijvoorbeeld werkdruk, welzijn en functioneren van werknemers onderzocht. Een complete samenvatting van het boek Psychologie van Arbeid en Organisatie van Schaufeli inclusief plaatjes. Geschreven in het Nederlands. Master in Positieve Organisatiepsychologie: Deze opleiding is bestemd voor iedereen met interesse in de psychologie van organisaties, personeel en arbeid. Psychologie van arbeid en organisatie is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs die een opleiding volgen in de richting van psychologie, bedrijfskunde of personeelswetenschap. Het boek is ook relevant voor (postdoc-)studenten in andere disciplines die te maken krijgen met het functioneren van mensen in hun werk. Psychologie van arbeid en organisatie is een grondige introductie in de arbeidspsychologie en beschrijft de relatie tussen mensen, hun werk en de organisatie. Door gedrag, emoties en gedachten ten opzichte van werk te bestuderen, en onderzoek daarnaar te beschrijven, proberen de auteurs naast algemene kennis ook nieuwe inzichten te bieden op het gebied van selectie, motivatie, teamwerk en het ... Het studiepad Arbeids- en Organisatiepsychologie bereidt voor op het masterprogramma Sociale en organisatiepsychologie van de masteropleiding Psychologie, track Arbeid en organisatie. Het studiepad is echter ook een goede voorbereiding om in te stromen in andere masteropleidingen binnen de (professionele) psychologie in binnen- en buitenland of in praktijkfuncties. Arbeid- en Organisatiepsychologen zijn dé professionals en deskundigen op het gebied van mens, werk en organisatie. Ze houden zich bezig met personeelsselectie, loopbaanontwikkeling, training, coaching, management, werkstre...

INFORMATIE

AUTEUR
John Arnold
DIMENSIE
8,49 MB
BESTANDSNAAM
Psychologie Van Arbeid En Organisatie.pdf

OMSCHRIJVING

Psychologie van arbeid en organisatie is een grondige introductie in de arbeidspsychologie. Dit boek beschrijft de relatie tussen het individu en de arbeidsorganisatie. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden worden individuele verschillen tussen mensen in hun werk in kaart gebracht. Verschillende onderwerpen komen aan bod zoals diversiteit, motivatie, leiderschap en training. De didactische kenmerken van Psychologie van arbeid en organisatie zijn: • een brede theoretische basis, • diverse cases en oefeningen die je direct op de stof kunt toepassen, • korte tussentijdse samenvattingen waarmee je snel grip krijgt op de tekst, • vragen, oefeningen en weblinks om je verder in de stof te verdiepen. Psychologie van arbeid en organisatie is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs De bewerking van de Nederlandstalige editie is verzorgd door Maurits van der Heijde (organisatiepsycholoog en docent aan de Hogeschool INHolland) en Liesbeth Niessen (arbeidspsycholoog met een eigen bedrijf).

Wil je het boek lezen?Psychologie Van Arbeid En Organisatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Arnold. Lezen Psychologie Van Arbeid En Organisatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN