Ondernemen in toerisme

Ondernemen in toerisme - F.M. Go | Highergroundnb.org

...t en stimuleert de sector om samen te werken in de nieuwe economi ... Open Ondernemen in de stad Den Bosch | Den Bosch Ondernemen ... ... Ondernemen in de toeristische sector Ondernemen in de toeristische sector is creatief en afwisselend. Er zijn echter zoveel toeristische ondernemingen dat het op het eerste gezicht moeilijk lijkt om uzelf te onderscheiden van de rest. Men hoort regelmatig dat toeristische ondernemingen het zwaar te verduren hebben. Ondernemen in Frankrijk. ... Home→Uw bedrijf in Frankrijk→Bedrijfsactiviteiten→ To ... Ondernemen in toerisme/dagrecreatie - Provincie Noord-Holland ... . ... Home→Uw bedrijf in Frankrijk→Bedrijfsactiviteiten→ Toerisme. Toerisme. Ruim meer dan de helft van alle Nederlanders die naar Frankrijk emigreren en daar een bedrijfje beginnen of overnemen, kiest voor een onderneming in de horeca of het toerisme. Home » Ondernemen » Informatie Toerisme & Recreatie in Almere. ... Toerisme & Recreatie in Almere. Toerisme is volop in ontwikkeling in Nederland en de vrijetijdsbesteding groeit. Almere biedt dan ook volop kansen voor de toerisme en recreatie. Steeds meer Nederlandse en internationale bezoekers komen naar de stad. Ondernemen in toerisme : [het toeristisch beleid voor de jaren negentig] toon extra info. [door] het Ministerie van Economische Zaken. Auteur(s) Nederland. Ministerie van Economische Zaken, 's-Gravenhage: Uitgever 's-Gravenhage : SDU: Jaar van uitgave: 1990: Pagina's: 134 p. Titel van reeks: Ondernemen in Terneuzen. Lees voor. Welkom op deze website met informatie voor ondernemers die zich willen vestigen in de gemeente Terneuzen. Ook als reeds gevestigde ondernemer kan u hier terecht voor informatie, cijfers enz ... over het vestigingsklimaat in Terneuzen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen in toerisme: een hele worsteling Bedrijven in de toeristische sector worstelen met de balans tussen maatschappelijk verantwoord bezig wíllen en concurrerend móeten zijn. Ondernemen in Toeri...

INFORMATIE

AUTEUR
F.M. Go
DIMENSIE
12,62 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemen in toerisme.pdf

OMSCHRIJVING

Het toerisme is in een stroomversnelling gekomen. Over de hele wereld zien wij hetzelfde beeld: steeds meer mensen zijn bezig de wereld te ontdekken of komen in een vakantie-oord tot rust. De toeristische sector in Nederland blijft achter door verbrokkeling en gebrek aan coördinatie. Deze publicatie, gebaseerd op de nieuwste gegevens, is een pleidooi voor versterking van de toeristische sector, en een uitnodiging aan het toerisme om verantwoord om te gaan met natuur, cultuur en historie van het ontvangende land.

Wil je het boek lezen?Ondernemen in toerisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.M. Go. Lezen Ondernemen in toerisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN