De drie laatste dagen van Pompeii

De drie laatste dagen van Pompeii - Alberto Angela | Highergroundnb.org

...econstructie van de laatste uren [Recensie] Als het gaat over de uitbarsting die in 79 n ... De drie laatste dagen van Pompeii - Zeg Architectuur ... .Chr.Pompeii, Herculaneum, Oplontis, Boscoreale, Terzigno en Stabiae verwoestte, heeft iedereen het altijd over de slachtoffers, omdat men probeert te begrijpen hoe zij aan hun einde zijn gekomen. De drie laatste dagen van Pompeii E-BOOK 23-25 oktober 79, van uur tot uur Alberto Angela. Nederlands | E-book € 13,99 + 13 punten . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd v ... bol.com | De drie laatste dagen van Pompeii (ebook ... ... . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. Omschrijving. Het is 23 oktober 79 na Christus. Een ... De drie laatste dagen van Pompeii. 23-25 oktober 79, van uur tot uur. Auteur(s) Alberto Angela Vertaler(s) Hans van den Berg. NUR code(s) 320 Literaire non-fictie algemeen Imprint(s) Athenaeum - Polak & van Gennep Uitgever(s) Singel Uitgeverijen. Taal Nederlands Vers. datum 13/09/2016 NSTC Het is 23 oktober 79 na Christus. Een elegante edelvrouwe uit Herculaneum organiseert een banket. Onder de gasten bevinden zich een machtige tribuun, een beroemde actrice en een ondernemer zonder scrupules. Vierentwintig uur later doet de Vesuvius de hel ontbranden. Het is de grootste ramp in de antieke wereld. Alberto Angela beschrijft, zoals niemand vóór hem ooit gedaan heeft, het ... De drie laatste dagen van Pompeii. Bekijk alles van Alberto Angela. ISBN. 9789025301378. Laat als eerste een recensie achter. Toevoegen om te vergelijken. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Dit product is momenteel niet op voorraad _ View the alternatives below. De drie laatste dagen van Pompeii, 23-25 oktober 79, van uur tot uur (Alberto Angela) (2016) ISBN: 9789025301316 - Het is 23 oktober 79 na Christus. Een… De drie laatste dagen van Pompeii is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De drie laatste dagen van Pompeii PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De drie laatste dagen van Pompeii De drie laatste dagen van Pompeii. Het is 23 oktober 79 na Christus. Een elegante edelvrouwe uit Herculaneum organiseert een banket. Onder de gasten bevinden zich een machtige tribuun, een beroemde actrice en een ondernemer zonder scrupules. Vierentwintig uur later doet de Vesuvius de hel ontbranden. Het is de grootste ramp in de antieke wereld....

INFORMATIE

AUTEUR
Alberto Angela
DIMENSIE
9,52 MB
BESTANDSNAAM
De drie laatste dagen van Pompeii.pdf

OMSCHRIJVING

Het is 23 oktober 79 na Christus. Een elegante edelvrouwe uit Herculaneum organiseert een banket. Onder de gasten bevinden zich een machtige tribuun, een beroemde actrice en een ondernemer zonder scrupules. Vierentwintig uur later doet de Vesuvius de hel ontbranden. Het is de grootste ramp in de antieke wereld.Alberto Angela beschrijft, zoals niemand voor hem ooit gedaan heeft, het tragische einde van een wondermooie stad. Hij volgt daarbij de laatste uren van het leven van mensen die echt bestaan hebben. Hij komt zeven overlevenden op het spoor (en een moord) en ontdekt vele verbazingwekkende waarheden. Eentje springt er vooral uit: vanuit Pompeii zag je destijds helemaal geen vulkaan. De meeste bewoners hadden geen idee van de naderende ramp. Het is 79 na Christus, welkom in Pompeii!

Wil je het boek lezen?De drie laatste dagen van Pompeii in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alberto Angela. Lezen De drie laatste dagen van Pompeii Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN