Maria Onder Hypnose

Maria Onder Hypnose - Richard Bachman | Highergroundnb.org

...er - Lodema: Libros en idiomas extranjeros Buy Maria onder hypnose 01 by Richard Bach, Trudy Schermer - Lodema (ISBN: 9789029572873) from Amazon's Book Store ... Maria onder hypnose. Drie voor een Tientje ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Je zou hypnose kunnen beschouwen als een staat waarin mensen een grote vatbaarheid hebben voor stimuli of beïnvloeding. Zo ben je onder hypnose minder kritisch en neem je wat er op je af komt sneller op. Het onbewuste neemt het aan, welke boodschap het ook is. Om het mentale welzijn van mensen te verbeteren, zijn er psychologen en therapeuten. Voor een virt ... Maria onder hypnose - Richard Bach - Boekenschaap ... . Het onbewuste neemt het aan, welke boodschap het ook is. Om het mentale welzijn van mensen te verbeteren, zijn er psychologen en therapeuten. Voor een virtuele maagband hoeft u niet eens onder het mes om dezelfde of grotere effecten te bereiken. De virtuele maagband wordt aangelegd door middel van hypnose. In drie hypnose sessies wordt de virtuele maagband geplaatst en na de eerste sessie zult u al grote effecten merken....

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Bachman
DIMENSIE
8,31 MB
BESTANDSNAAM
Maria Onder Hypnose.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens een van zijn vluchten pikt Jamie Forbes een noodsignaal op van Maria Ochoa. Haar man - de piloot - is tijdens de vlucht onwel geraakt. Forbes leidt haar door de landingsprocedure heen, terwijl hij in zijn eigen vliegtuigje naast het hare vliegt. Dan vliegt hij verder naar zijn eigen bestemming.Hij wordt aan het denken gezet wanneer Maria in de kranten vertelt dat ze ervan overtuigd is dat de vreemde piloot haar onder hypnose de kist aan de grond heeft laten zetten. Heeft hij haar echt gehypnotiseerd? En hoe dan? Wat is de invloed van suggestie op ons leven? Gaandeweg ontrafelt hij een nog groter mysterie: de ware natuur van de mens wordt niet begrensd door ruimte en tijd.

Wil je het boek lezen?Maria Onder Hypnose in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Bachman. Lezen Maria Onder Hypnose Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN