De slachtersdochter

De slachtersdochter - Yaniv Iczkovits | Highergroundnb.org

...t man en kinderen tijdelijk in de […] Nadat de redactie het boek gelezen heeft ... 'De slachtersdochter', door Yaniv Iczkovits - Crescas ... . kun je op deze pagina de recensie en waardering van De slachtersdochter vinden. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman De slachtersdochter van de Israëlische schrijver Yaniv Iczkovits. De slachtersdochter. Als de joodse Fanny tien jaar wordt, krijgt ze van haar vader een mes voor de ... De slachtersdochter van Yaniv Iczkovits | Boek en ... ... . Als de joodse Fanny tien jaar wordt, krijgt ze van haar vader een mes voor de rituele slacht. Al is ze een meisje, dit familieambacht zit haar in het bloed, en jarenlang trekt ze met haar slachttalent mensen naar haar stadje in Wit-Rusland. Na een schokkende gebeurtenis stopt ze abrupt met slachten en concentreert zich op haar rol van vrouw en moeder.Dan verdwijnt de man ... Er vloeit slachtersbloed door de aderen van de joodse Fanny, en vanaf haar tiende oefent ze vol passie het vak van ritueel slachter uit, ook al is ze een meisje. De slachtersdochter (Paperback). Er vloeit slachtersbloed door de aderen van de joodse Fanny, en vanaf haar tiende oefent ze vol passie het vak van... Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? Lees „De slachtersdochter" door Yaniv Iczkovits ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Yaniv Iczkovits
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
De slachtersdochter.pdf

OMSCHRIJVING

Er vloeit slachtersbloed door de aderen van de joodse Fanny, en vanaf haar tiende oefent ze vol passie het vak van ritueel slachter uit, ook al is ze een meisje. Na een gruwelijk voorval houdt ze er abrupt mee op. Als volwassene wijdt ze zich aan haar gezin, totdat de man van haar zus Mende verdwijnt. Fanny zweert hem terug te vinden. En dan blijken onverwacht haar oude vaardigheden met het mes weer van pas te komen.

Wil je het boek lezen?De slachtersdochter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yaniv Iczkovits. Lezen De slachtersdochter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN