Volg zijn voetstappen

Volg zijn voetstappen - Mathusela Limbo | Highergroundnb.org

...g zijn voetstappen (eBook) Volg zijn voetstappen is een geweldig boek ... WOS.nl - Opvallende voetstappen bij opgegraven Hoekse bunkers ... . We raden u aan het boek van Volg zijn voetstappen PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Volg zijn voetstappen Volg de voetstappen In het Westfries Archief zijn vele verhalen over onze voorouders te vinden. Enkele verhalen zijn letterlijk terug te vinden in de straten van onze dorpen en steden. Met behulp van coördinaten, apps en een smartphone kunt u de gesch ... PDF Download Volg zijn voetstappen - pianofortefestival.nl ... . Met behulp van coördinaten, apps en een smartphone kunt u de geschiedenis benaderen in een modern jasje. Waar begint discipelschap mee en welke eigenschappen moet je hebben om een goede discipel van Jezus Christus te zijn? Die vraag staat centraal in dit boek, dat met veel warmte en vanuit de praktijk is geschreven. Het bevat veel bemoedigende voorbeelden en wijze uitspraken, die verweerde of verwaarloosde geestelijke beelden weer afstoffen en opfrissen. Daardoor bemoedigt het je op een heel ... Volg Zijn voetstappen, van M. Limboo Artikelnummer: 9789055605361. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Volg zijn voetstappen van Mathusela Limbo voor €14.95 - Waar begint discipelschap mee en welke eigenschappen moet je hebben om een goede discipel van Jezus Christus te zijn? In 'Volg Zijn voetstappen' geeft Mathusela Limboo een praktische handleiding hoe je een goede discipel kunt zijn.

INFORMATIE

AUTEUR
Mathusela Limbo
DIMENSIE
10,49 MB
BESTANDSNAAM
Volg zijn voetstappen.pdf

OMSCHRIJVING

Waar begint discipelschap mee en welke eigenschappen moet je hebben om een goede discipel van Jezus Christus te zijn? In Volg Zijn voetstappen geeft Mathusela Limboo een praktische handleiding hoe je een goede discipel kunt zijn. De elementen die hij onder andere langsgaat, zijn: wat kost het je en wat houdt je tegen? Tegen welke verleidingen moet je strijden? Hoe kan ik Gods wil ontdekken en hoe zit het eigenlijk met stille tijd? Omdat dominee Limboo in India woont en werkt, is zijn boek � door Nederlandse ogen gezien � zeer verfrissend in schrijfstijl en uitleg, maar vooral in de aangehaalde voorbeelden. Hierdoor weet hij het discipel-zijn heel praktisch te maken. De combinatie met bijbelse uitleg maakt dit boek zowel een bijbelstudie als een zelfhulpboek. Mathusela Limboo studeert aan de Theologische Universiteit in Kampen voor zijn PhD. Hij komt uit Kalimpong, een stad aan de voet van de Himalaya, in het noordoosten van India. Daar is hij dominee in de Presbyterian Free Church en missionair werker.

Wil je het boek lezen?Volg zijn voetstappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mathusela Limbo. Lezen Volg zijn voetstappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN