De Nederlandse Buitenlandse Politiek In De Twintigste Eeuw

De Nederlandse Buitenlandse Politiek In De Twintigste Eeuw - Duco Hellema | Highergroundnb.org

...rlandse soldaten vochten tussen 1950 en 1953 in Korea tegen het communisme ... Nederlandse ministers van Buitenlandse Zaken in de 20e ... ... . Ze deden dit uit verzoek van de VN. niet als lid van de NAVO. D. Hellema, B. Zeeman, B. van der Zwan (red), De Nederlandse ministers van Buitenlandse Zaken in de twintigste eeuw (Den Haag 1999), informatiecentrum Nationaal Archief S 38 177 Bert van der Zwan, Bob de Graaff, Duco Hellema (red), In dienst van Buitenlandse Zaken achttien portretten van ambtenaren en diplomaten in de twintigste eeuw (Amsterdam 2008), informatiecentrum Nationaal Archief S 38 247 De Nederlandse buitenlandse politiek, vooral die van de negentiende en twintigste eeuw staat in zijn werk centraal, terwijl ook over het aanpalende terrein van de dekolonisatie van Indonesië ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Nederland in de tw ... De Nederlandse buitenlandse politiek in de twintigste eeuw ... ... ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Nederland in de twintigste eeuw, geschreven door Friso Wielenga. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over politiek, nederland, Wielenga, windesheim zwolle, Nederland in de Twintigste Eeuw, Parlementaire democratie, Pacificatie & Oorlog. De Nederlandse buitenlandse politiek in de twintigste eeuw (2004) Pagina-navigatie: Main; Save publication. Save as MODS; Export to Mendeley; Save as EndNote; Export to RefWorks; Title: De Nederlandse buitenlandse politiek in de twintigste eeuw: Published in: Vrede en Veiligheid. Tijdschrift voor Internationale Vraagstukken, 33, 154 - 157. ISSN ......

INFORMATIE

AUTEUR
Duco Hellema
DIMENSIE
6,22 MB
BESTANDSNAAM
De Nederlandse Buitenlandse Politiek In De Twintigste Eeuw.pdf

OMSCHRIJVING

In de positie van Nederland in de wereld zijn na 1945 grote verschuivingen opgetreden. De politieke neutraliteit was een illusie gebleken en Indië moest worden opgegeven. Deze bundel, samengesteld door de Universiteit Utrecht, met medewerking van het ministerie van Buitenlandse Zaken, is gewijd aan de Nederlandse buitenlandse politiek na de oorlog. Aan de orde komen onderwerpen als het defensiebeleid, de Europese integratie en de stellingname van de Partij van de Arbeid tijdens de Vietnam-oorlog.

Wil je het boek lezen?De Nederlandse Buitenlandse Politiek In De Twintigste Eeuw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Duco Hellema. Lezen De Nederlandse Buitenlandse Politiek In De Twintigste Eeuw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN