Klein handboek voor opvoeders

Klein handboek voor opvoeders - Jan van der Ploeg | Highergroundnb.org

...n-Fictie Onderwerpen Opvoeding, Opvoeding in de praktijk, pedagogiek, Onderwijs algemeen, Pedagogiek, Opvoeding en Onderwijs, Onderwijs, Opvoeding Koop nu Klein handboek voor opvoeders van Jan van der Ploeg bij Boekenwereld ... Klein handboek voor opvoeders | MedicalFacts.nl ... . Veilig winkelen, bestellen en betalen! Klein handboek voor opvoeders is dan ook bestemd voor ouders, leerkrachten en professionals. De auteur kan bogen op een jarenlange ervaring met wetenschappelijk onderzoek naar uiteenlopende problemen bij kinderen en jongeren. Eerder verschenen van hem Had me dat eerder verteld, ... Bestel Klein handboek voor opvoeders Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Noté /5: Achetez Klein handbo ... Klein handboek voor opvoeders - Jan van der Ploeg | Boeken.com ... . Eerder verschenen van hem Had me dat eerder verteld, ... Bestel Klein handboek voor opvoeders Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Noté /5: Achetez Klein handboek voor opvoeders de Van der Ploeg, Jan: ISBN: 9789088506345 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Buy Klein handboek voor opvoeders 01 by Jan Van der Ploeg (ISBN: 9789088506345) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 22-sep-2016 - van der Ploeg, Jan. Klein handboek voor opvoeders. Plaats : 37 VAND Klein handboek voor opvoeders. [J D van der Ploeg] -- Vlotte vraagbaak voor thuis en op school voor hulp bij opvoedingsproblemen. Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists ... Dit boek van Jan van derPloeg heet Klein handboek voor opvoeders, maar vergis je niet, het gaat regelmatig over grootse zaken. Uitgangspunt van het boek is dat het opvoeden van jeugdigen (6 tot 18 jaar) soms problemen geeft waarbij ingrijpen nodig is. "Zorgen voor getraumatiseerde kinderen: een training voor opvoeders 1e druk is een boek van Leony Coppens uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031397969 Complex trauma ontstaat als kinderen vanaf zeer jonge leeftijd herhaaldelijk worden blootgesteld aan traumatische gebeurtenissen die worden veroorzaakt door volwassenen die voor het kind zouden moeten zorgen en het daardoor moeten ... Dit boek is ontstaan vanuit vragen uit het werkveld om concrete, praktische adviezen voor de begeleiding van kinderen en jongeren met extra ondersteuningsbehoeften. Deze adviezen worden hierin uitvoerig besproken. De nadruk ligt op oplossingsgericht we...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan van der Ploeg
DIMENSIE
6,39 MB
BESTANDSNAAM
Klein handboek voor opvoeders.pdf

OMSCHRIJVING

Klein handboek voor opvoeders 1e druk is een boek van Jan van der Ploeg uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088506345 Tijdens de opvoeding van jeugdigen kunnen zich problemen voordoen waarbij ingrijpen nodig is. Soms zijn die groot, soms klein. Het kan gaan om psychische problemen, maar ook om gedragsproblemen. Het is belangrijk om ze tijdig te onderkennen. Dit kleine handboek behandelt ruim 30 problemen die bij het opvoeden van jeugdigen tussen 6 en 18 jaar kunnen voorkomen. Op systematische wijze wordt elk probleem in kaart gebracht. Er zijn beschrijvingen van het probleem, de mate waarin het voorkomt en de mogelijke oorzaken en gevolgen. Aan de hand van vragen kunnen opvoeders vervolgens snel achterhalen of er sprake is van een probleem en zo ja, wat er in eerste instantie aan te doen is. Het zijn vooral de ouders die met de problemen te maken krijgen. Maar opvoeden vindt niet alleen plaats in het gezin. Ook op school en in vrijetijdsverenigingen kunnen zich situaties voordoen die van de leiding opvoedkundig handelen vergen. Dat geldt eveneens voor de jeugdzorg waar de werkers zich toeleggen op de begeleiding van jeugdigen en hun gezinnen. Klein handboek voor opvoeders is dan ook bestemd voor ouders, leerkrachten en professionals.De auteur kan bogen op een jarenlange ervaring met wetenschappelijk onderzoek naar uiteenlopende problemen bij kinderen en jongeren. Eerder verschenen van hem Had me dat eerder verteld, ADHD in kort bestek en Gedragsproblemen.

Wil je het boek lezen?Klein handboek voor opvoeders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan van der Ploeg. Lezen Klein handboek voor opvoeders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN