Een regen van eeuwig vuur

Een regen van eeuwig vuur - Arita Baaijens | Highergroundnb.org

... haar eerste reizen, maar bovenal is dit een boek over haar grote liefde voor de kamelen en de passie voor de ongrijpbare schoonheid van de woestijn ... Atlas Contact Een regen van eeuwig vuur - Arita Baaijens ... ... . Zoeken. Bij een bestelling boven €60,- binnen Nederland geen verzendkosten! Een regen van van eeuwig vuur: Taal: Nederlands : Uitgever: Uitgeverij Contact: Bijzonderheden: Paperback, 188 pagina's, ISBN 9025496458: Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: Stip uit Amsterdam . Bezoek ook onze website voor nog meer voordelige en bijzondere boeken. Al eeuwenlang is de mens gefascineerd door de woestijn. Dit wrede land beto ... bol.com | Een regen van eeuwig vuur, Arita Baaijens ... ... . Bezoek ook onze website voor nog meer voordelige en bijzondere boeken. Al eeuwenlang is de mens gefascineerd door de woestijn. Dit wrede land betovert als geen ander en trekt telkens weer reizigers. Ook Arita Baaijens raakte in de ban. Ze gaf haar baan op, kocht kamelen en leerde in de woestijn te overleven. In Een regen van eeuwig vuur beschrijft ze haar ervaringen tijdens haar eerste reizen, maar bovenal is dit een boek over haar grote liefde voor de kamelen en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Arita Baaijens
DIMENSIE
9,65 MB
BESTANDSNAAM
Een regen van eeuwig vuur.pdf

OMSCHRIJVING

Al eeuwenlang is de mens gefascineerd door de woestijn. Dit wrede land betovert als geen ander en trekt telkens weer reizigers. Ook Arita Baaijens raakte in de ban van de woestijn. Ze gaf haar baan op, kocht kamelen en leerde in de woestijn te overleven. In Een regen van eeuwig vuur beschrijft ze haar ervaringen tijdens haar eerste reizen, waarbij zij op zoek ging naar restanten uit vroegere beschavingen. Ze beschrijft haar wanhoop als ze dagenlang niet weet waar ze is of geen water kan vinden, de vermoeiende lange dagmarsen en de soms verstikkende eenzaamheid. Maar bovenal is dit een boek over haar grote liefde voor de kamelen en de passie voor de ongrijpbare schoonheid van de woestijn.

Wil je het boek lezen?Een regen van eeuwig vuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arita Baaijens. Lezen Een regen van eeuwig vuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN