Woede

Woede - Reneau Z. Peurifoy | Highergroundnb.org

...zien als een manier waarop de mens zich wil uiten ... bol.com | Woede, Reneau Z. Peurifoy | 9789063050986 | Boeken ... . In Baltimore herleven angst voor rellen en woede over racisme. De huidige protestgolf in de Verenigde Staten brengt 1968 in herinnering. Na de moord op Martin Luther King maakte het land de hevigste rassenrellen uit zijn geschiedenis mee. In Baltimore verliep een protestmars kalm. 'Er zit een grens aan hoeveel onrecht mensen kunnen verdragen.' Vertalingen in context van "woede" in Nederlands-Italiaans van Reverso Context: veel woede, door woede, m'n woede, z'n woede, woede over Woede overkomt ons allemaal! Je reactie op woede hangt af van je vertrouwen op God en het mediteren op Zijn Woord. Overweeg het leesplan "Vertrouwen" naast het on ... Woede - Wikipedia ... . Overweeg het leesplan "Vertrouwen" naast het onderwerp "Woede" te lezen. Als je de volgende verzen uit je hoofd leert, kunnen ze je helpen om goed om te gaan met woede. Laat je leven veranderd worden door het onthouden van Bijbelgedeelten!...

INFORMATIE

AUTEUR
Reneau Z. Peurifoy
DIMENSIE
7,84 MB
BESTANDSNAAM
Woede.pdf

OMSCHRIJVING

Of iemand nu licht ontvlambaar is is, snel geïrriteerd raakt over niet noemenswaardige zaken, of moeite heeft zijn kwaadheid te uiten, met deze praktische gids laat Peurifoy de lezer zien hoe je in verschillende situaties (op het werk, in een relatie, als opvoeder van kinderen):* omgaat met woede en hoe je dat kan veranderen,* hoe je woede op een positieve en effectieve manier kunt uiten,* wanneer kwaad worden wél het gepaste antwoord is,* hoe je om moet gaan met frustraties en conflicten kunt oplossen,* hoe je het beste stress, vernedering en schaamte het hoofd kunt bieden.Duidelijk wordt dat het uiten van woede niet alleen maar negatief is. Het betekent ook: leren voor jezelf opkomen door je duidelijk uit te spreken, grenzen te stellen, en nee te zeggen tegen onredelijke eisen. Beheers jezelf, uit je woede!

Wil je het boek lezen?Woede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reneau Z. Peurifoy. Lezen Woede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN