100 Gouden Regels Voor Onderhandelen

100 Gouden Regels Voor Onderhandelen - E. Burnaby Lautier | Highergroundnb.org

...aak blijkt dat we ons maar half, te weinig of zelfs helemaal niet voorbereiden ... Succesvol onderhandelen; de 10 gouden tips ... ... . Waardoor de onderhandelingen niet met optimaal succes worden afgerond. Buy 100 Gouden regels voor onderhandelen 01 by Ir. E. Burnaby Lautier (ISBN: 9789052616698) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 10 gouden regels voor succesvol onderhandelen. 7/31/2013 Goed onderhandelen geeft een cruciale voorsprong in alle soorten deals. Maar hoe kunt u het beste een onderhandelingsproces ingaan en hoe haalt u he ... bol.com | 100 Gouden Regels Voor Projectmanagement, E ... ... . Maar hoe kunt u het beste een onderhandelingsproces ingaan en hoe haalt u het beste resultaat? Tien gouden regels. Read More. 2 Inleiding: onderhandelen en context Er zijn verschillende situaties waarin het nodig kan zijn om te onderhandelen. Of het nu om een aankoop op de markt, of een salarisonderhandeling gaat. Voor iedere onderhandeling gelden andere regels, afhankelijk van de context waarin de onderhandeling zich bevindt. de zes gouden regels om (goed) te onderhandelen over de prijs van een nieuwe wagen. ... bepaal vooraf een budget dat u wilt besteden voor de aankoop van de wagen en houd u daaraan. hieronder volgen zes gouden regels voor sterke prijsonderhandelingen. vergelijken is winnen . 6. Weet met wie je onderhandelt. De onderhandelingsruimte wordt ook bepaald door de persoon met wie je onderhandelt. Salari: 'P&O hanteert vaak strakkere regels dan een lijnmanager, die uiteindelijk graag die ene kandidaat wil hebben.' 7. Lieg niet over huidige salaris. Lieg nooit over je huidige salaris. De waarheid komt altijd boven tafel. Conflicthantering en mediation: Typen conflicten en aanpak. Vuistregels en valkuilen. Tips voor mediation, bemiddeling en het omgaan met conflicten. Macht.. Het belang van een goede voorbereidingOnderhandelen doe je niet alleenWat gun je de ander, zoek naar oplossingen in beider belangBeter geen deal dan ee Hogere ontslagvergoeding door onderhandelen. Als u over de hoogte van de schadeloosstelling in onderhandeling bent, is het aan te bevelen de onderhandelingen door een ervaren arbeidsrechtjurist of ­advocaat te laten voeren, bijvoorbeeld van de vakbond. https://www.traineeacademie.nl/debattoernooien-en-events Debattoernooien en events

INFORMATIE

AUTEUR
E. Burnaby Lautier
DIMENSIE
9,39 MB
BESTANDSNAAM
100 Gouden Regels Voor Onderhandelen.pdf

OMSCHRIJVING

100 Gouden regels voor onderhandelen laat zien wat er komt kijken bij een succesvolle onderhandeling. Het boek gaat in op de belangrijkste aspecten van het onderhandelen, de tactieken die u kunt gebruiken, wat u wel en wat u vooral niet moet doen. De vlotte en soms humoristische schrijfstijl maken het bovendien een prettig leesbaar boek.

Wil je het boek lezen?100 Gouden Regels Voor Onderhandelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Burnaby Lautier. Lezen 100 Gouden Regels Voor Onderhandelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN