De Wenteltrap - Fulco de minstreel

De Wenteltrap - Fulco de minstreel - Kieviet | Highergroundnb.org

...ulco de minstreel (1903) meer over deze tekst ... Boekwinkeltjes.nl ... . Verantwoording; Inhoudsopgave; Downloads. PDF van tekst (1,05 MB) Scans (12,38 MB) Ongecorrigeerde ocr (0,31 MB) ebook (3,51 MB) Illustrator J.C. Braakensiek. Genre proza jeugdliteratuur. Subgenre roman historische roman Get this from a library! Fulco de minstreel. [Syte de Haan; C Joh Kieviet; Jaap Nieuwenhuis] -- De burcht-heren van Vianen en IJsselstein voeren oorlog. Fulco probeert zijn heer te redden uit de k ... bol.com | Fulco de Minstreel (ebook), C.Joh. Kieviet ... ... . Fulco probeert zijn heer te redden uit de kerker van het vijandige kasteel. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 11 jaar. Geschreven bij Fulco de Minstreel. Erg leuk beschreven, ik heb dit boek gelezen toen ik een jaar of 12 was, nu ben ik 85 en heb het nog steeds met plezier gelezen.Ik heb dit boekje gekocht omdat mijn kleindochters Van Arkel heten, misschien vinden zij het boekje net zo spannend als opa. Op zoek naar artikelen van Kieviet? Artikelen van Kieviet koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Fulco maakte de paarden los en een oogenblik later reden zij in galop verder. 't Was aan de beesten te merken, dat de korte rust hun goed gedaan had. Doch al spoedig dwong de duisternis den ruiters, den gang der dieren wat te matigen, en toen zij dieper in het woud kwamen, werd het zelfs zoo donker, dat zij niet dan stapvoets voort konden gaan. Ik kijk omhoog, zie de muur met kantelen en ineens hoor ik: 'Het wordt nacht, verdubbel de wachten', de eerste zin van de televisieserie Floris, de Fulco de Minstreel van mijn kinderen. De serie is hier opgenomen. Twee dagen later kreeg ik mijn uitgeleende exemplaar van Fulco de Minstreel terug. Ik sla het open. Een minstreel is een middeleeuwse artiest die is verbonden aan een broodheer.. Het woord is verwant met minister (dienaar). Het 'min' van minstreel heeft niets te maken met het 'minne' (liefde) van minnezanger. De minstreel zong liederen, maakte muziek en poëzie, vertelde verhalen, veelal over actuele gebeurtenissen en personen, en voerde ook andere kunsten uit. Onderling vochten de ... De beste typering voor Fulco's Regionaal Mannenkoor? Enthousiast, gevarieerd, zorg voor kwaliteit, sfeervol, uitd...

INFORMATIE

AUTEUR
Kieviet
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
De Wenteltrap - Fulco de minstreel.pdf

OMSCHRIJVING

Zou jij een ridder willen zijn? En in een kasteel willen wonen? Ook als de vijand voor de poort staat? Klaar om je muur kapot te rammen? Zou jij bang zijn voor de woeste ridders? Op één na! Zou jij je beste vriend uit de kerker kunnen redden? Dat zou wel moeilijk zijn. Maar Fulco durfde dat. Lees maar hoe hij de slechte ridders te slim af is. Je kunt nog wat van hem leren. En dat zou best van pas kunnen komen...als je ooit in een kasteel gaat wonen.

Wil je het boek lezen?De Wenteltrap - Fulco de minstreel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kieviet. Lezen De Wenteltrap - Fulco de minstreel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN