De nachtroos

De nachtroos - Lucinda Riley | Highergroundnb.org

...te Wereldoorlog reist de el arige Anahita met de familie van een rijke vriendin mee naar Engeland ... De nachtroos - Lucinda Riley | 9789401610773 | Standaard ... ... . Daar ontmoet ze de jonge Donald Astbury, erfgenaam van het prachtige, afgelegen landgoed Astbury, en zijn sluwe moeder. De reis naar Engeland verloopt door deze ontmoeting heel anders dan Anahita ooit had kunnen denken… Lees „De nachtroos" door Lucinda Riley verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Jaipur, India, 1911. Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de el arige Anahita met de familie van ... bol.com | De nachtroos (ebook), Lucinda Riley ... ... . Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de el arige Anahita met de familie van een... Bestel De nachtroos van Lucinda Riley. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Jaipur, India, 1911. Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de elfjarige Anahita met de familie van een rijke vriendin mee naar Engeland. Daar ontmoet ze de jonge Donald Astbury, erfgenaam van het prachtige, afgelegen landgoed Astbury, en zijn sluwe moeder. De reis naar Engeland verloopt door deze ontmoeting heel anders dan Anahita ooit had kunnen denken… Het is nog even wachten op het vijfde deel van de Zeven zussen-serie, maar voor wie niet kan wachten ligt nu alvast de nieuwe 'stand-alone' De nachtroos in de winkels. Over De nachtroos Jaipur, India, 1911. Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de elfjarige Anahita met de… De nachtroos. Het begint in het jaar 1911 in India. Anahita en haar vriendin - de Indiase prinses - Indira besluiten te gaan studeren in Engelan...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucinda Riley
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De nachtroos.pdf

OMSCHRIJVING

Jaipur, India, 1911. Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de elfjarige Anahita met de familie van een rijke vriendin mee naar Engeland. Daar ontmoet ze de jonge Donald Astbury, erfgenaam van het prachtige, afgelegen landgoed Astbury, en zijn sluwe moeder. De reis naar Engeland verloopt door deze ontmoeting heel anders dan Anahita ooit had kunnen denken…Een eeuw later komt actrice Rebecca Bradley voor een nieuwe film naar het inmiddels vervallen landgoed. Ze hoopt daar te kunnen ontsnappen aan de paparazzi en roddels die haar in Amerika achtervolgen. Tijdens het filmen ontmoet ze de Indiase Ari Malik, die naar Astbury is gekomen op zoek naar zijn familiegeschiedenis. Samen ontrafelen ze de duistere geheimen rond Astbury Hall en komen steeds dichter bij de waarheid die decennialang verborgen bleef.

Wil je het boek lezen?De nachtroos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucinda Riley. Lezen De nachtroos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN