Vogelgids voor kids

Vogelgids voor kids - Marc Duquet | Highergroundnb.org

...et antwoorden op vragen als: Waarom trekken sommige vogels en andere niet? Waar, wanneer en hoe kan ik vogels kijken en welke verrekijker heb ik nodig? Boordevol informatie over het opzoeken en spotten van de meest voorkomende ... Vogelgids voor kids - Natuurpunt ... ... De Vogelgids voor kids was een veel betere start geweest. Het heeft me gelukkig niet weerhouden om door te gaan met vogels kijken. Meer dan dertig jaar later ben ik nog even fanatiek. Ik zeg: heeft je kind ook maar enige interesse in de natuur en in vogels, gun hem of haar dan deze leuke vogelgids. Vogelgids voor Kids is dan ook een echte aanrader voor alle natuur- en/of vogelliefhebbers; voor jong én oud ... Vogelgidsen voor kinderen, Vogelboeken voor kinderen ... . Ik zeg: heeft je kind ook maar enige interesse in de natuur en in vogels, gun hem of haar dan deze leuke vogelgids. Vogelgids voor Kids is dan ook een echte aanrader voor alle natuur- en/of vogelliefhebbers; voor jong én oud! Vogelgids voor Kids - Marc Duquet Informatief, paperback, 192 pagina's, Tirion Bestel dit boek hier via Bol.com>> natuur, vogels. Vogelgids voor kids - Marc Duquet 9789052108674. Inhoud. 58 Vogels determineren Vogels herkennen. 60 Enkele vaktermen 62 Vorm en grootte 64 Verschillende pluimage 70 Leefgebied en seizoen 72 ... De Vogelgids voor Kids is superleuk voor kinderen die willen leren hoe je vogels kunt herkennen Vogelgids voor kids. De nieuwe druk! Vogelgids voor kids is er voor kinderen die willen leren hoe je vogels kunt bekijken en herkennen. Maar ook volwassenen halen er de nodige informatie uit. In het boekje worden 116 vogelsoorten beschreven die voorkomen in Nederland en België. Bestel hier vogelboeken en vogelgidsen voor kinderen. Click here for the english version Vogelgids voor kids vertelt je alles over trekvogels, de plaatsen en momenten waarop je vogels kunt spotten en de verrekijker die je nodig hebt. Het boek is gemakkelijk leesbaar en staat boordevol illustraties en kleurrijke foto's. En misschien wel het leukste: ... Vogelgids voor kids | ISBN 9789021572215 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De...

INFORMATIE

AUTEUR
Marc Duquet
DIMENSIE
9,72 MB
BESTANDSNAAM
Vogelgids voor kids.pdf

OMSCHRIJVING

De Vogelgids voor kids van Marc Duquet is een even leuke als serieuze vogelgids voor jonge natuurliefhebbers die willen leren hoe je vogels kunt vinden en herkennen. Met antwoorden op vragen als: Waarom trekken sommige vogels en andere niet? Waar, wanneer en hoe kan ik vogels kijken en welke verrekijker heb ik nodig? Boordevol informatie over het opzoeken en spotten van de meest voorkomende vogels in Nederland en België. Gemakkelijk leesbaar en met vele duidelijke illustraties en kleurenfoto's!Ook leuk: deze gids heeft een afstreeplijst om bij te houden welke vogels je gezien hebt.

Wil je het boek lezen?Vogelgids voor kids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Duquet. Lezen Vogelgids voor kids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN