Superjuffie 3 - Superjuffie op safari

Superjuffie 3 - Superjuffie op safari - Janneke Schotveld | Highergroundnb.org

...: Superjuffie op safari Serie: Superjuffie #3 Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf Jaartal: 2013 Bladzijden: 144 Illustrator: Annet Schaap Genre: dierenverhaal, school Leeftijd: 8+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel ... Superjuffie 3 - Superjuffie op safari | Boeken ... ... . 'Superjuffie op safari' is een onwijs leuk en avontuurlijk boek, spannend en grappig tegelijkertijd. Janneke Schotveld heeft een fijne, duidelijke schrijfstijl en het verhaal is daardoor goed te volgen. De zwart-wit tekeningen van Annet Schaap brengen Afrika dichterbij, maar maken je vooral regelmatig hardop aan het lachen. Juf Josje en haar klas zijn op schoolreisje naar Schiphol. Meester Snor gaat ook gezellig mee. Maar ze zijn er nog maar net of Sup ... bol.com | Superjuffie 3 - Superjuffie op safari, Janneke ... ... . De zwart-wit tekeningen van Annet Schaap brengen Afrika dichterbij, maar maken je vooral regelmatig hardop aan het lachen. Juf Josje en haar klas zijn op schoolreisje naar Schiphol. Meester Snor gaat ook gezellig mee. Maar ze zijn er nog maar net of Superjuffie moet al in actie komen en een koffer vol baby-krokodillen redden. Superjuffie op safari (3) :   Juf Josje en haar klas zijn op schoolreisje naar Schiphol. Meester Snor gaat ook gezellig mee. Maar ze... Superjuffie 3 - Superjuffie op safari. Juf Josje en haar klas zijn op schoolreisje naar Schiphol. Meester Snor gaat ook gezellig mee. Maar ze zijn er nog maar net of Superjuffie moet al in actie komen en een koffer vol baby-krokodillen redden. Superjuffie 3 - Superjuffie op safari van Janneke Schotveld kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789000318469. Onderdeel van de serie Superjuffie.. Lekker lezen ondanks dyslexie. Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. 25-sep-2016 - Deze pin is ontdekt door Joke Klw. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Superjuffie op safari . Maffe meiden . Maffe meiden 4ever maf . Maffe meiden maffer dan ooit . En toen kwam Frankie . Soldaat van oranje . Assessment doen - nieuwe editie . Dodelijke ambitie . Naderend onheil . Het geheime weekboek van groep acht . Groep zeven slaat terug ... Superjuffie op safari - Janneke Schotveld - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20. Nieuw Verzenden. € 14,50 Vandaag Topadvertentie. Bezoek website Vandaag. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke Schotveld
DIMENSIE
5,62 MB
BESTANDSNAAM
Superjuffie 3 - Superjuffie op safari.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serieSuperjuffie. De hockeyclub van Saar zamelt geld in voor kinderen die door een spierziekte moeite hebben met sporten. Saar doetuperjuffie moet al in actie komen en een koffer vol baby-krokodillen redden. Om te zorgen dat ze daarna ongezien weer terug kan veranderen in juf Josje, duikt Superjuffie samen met een paar leerlingen een openstaande container in. Maar dan wordt de container dichtgegooid en in een vliegtuig gezet. Ze belanden bij een groep biologen midden in Afrika. Er is geen enkel contact met de buitenwereld meer en wat nog erger is: er zijn daar stropers actief en de olifanten lopen groot gevaar... De hulp van Superjuffie is noodzakelijk, maar heeft juf Josje wel genoeg krijtjes bij zich?Dit boek maakt deel uit van de serie a href="https://www.bol.com/nl/serie/algemeen/superjuffie/9200000047934348/index.html"Superjuffie/a en is geschreven door a href="https://www.bol.com/nl/c/janneke-schotveld/2587763/"Janneke Schotveld/a, auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2017.

Wil je het boek lezen?Superjuffie 3 - Superjuffie op safari in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke Schotveld. Lezen Superjuffie 3 - Superjuffie op safari Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN