Het voorleesboek voor de allerliefste tante!

Het voorleesboek voor de allerliefste tante! - Marianne Busser | Highergroundnb.org

...en versjes, waarin natuurlijk iedere keer een tante centraal staat ... Het voorleesboek voor de allerliefste tante!, Ron Schröder ... ... . Het mannenkoor eet graag bij hun tante, maar ze zijn niet dol op groentes. HET VOORLEESBOEK VOOR DE ALLERLIEFSTE TANTE. Omdat we de afgelopen maanden al heel wat leuke berichten te horen hebben gekregen over allerlei bijzondere en super lieve tantes, zetten we dit boek weer even in het zonnetje. Er zijn zoveel tante's die al tijden druk bezig zijn met het verzinnen van leuke dingen voor hun neefjes en nichtjes. Marianne Busser, Ron Schröder Het voorleesboek voor de allerlie ... Het voorleesboek voor de allerliefste tante! ... . Marianne Busser, Ron Schröder Het voorleesboek voor de allerliefste tante! Gedrukt boek Bundel met negentien verhalen en gedichten over bekende figuren als Kobus en Kwak, het mannenkoor, Haas en Egel en de blote koning. Het boek Het voorleesboek voor de allerliefste tante!, geschreven door Marianne Busser, Ron Schröder, Dagmar Stam, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het voorleesboek voor de allerliefste tante! € 13,99 Een prachtige bundel voor alle tantes die hun neefjes en nichtjes willen voorlezen ?n voor kinderen die graag zelf lezen. {"content":{"product":{"title":"Je bekeek","product":{"productDetails":{"productId":"9200000011356187","productCreator":{"creators":["Marianne Busser"],"crop":true ... Bestel Het voorleesboek voor de allerliefste tante! Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Titel: Het voorleesboek voor de allerliefste tante! ISBN: 9789000349241 Auteur: Marianne Busser Beschrijving: Een prachtige bundel voor alle tantes die hun neefjes en nichtjes willen voorlezen én voor kinderen die graag zelf lezen. Dit boek bevat allerlei vrolijke en grappige versjes en verhaaltjes van het bekende schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder. Over het mannenkoor Dit boek bevat allerlei vrolijke en grappige versjes en verhaaltjes van het bekende schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder. Over het mannenkoor Het voorleesboek voor de allerliefste tante! Marianne Busser,Ron Schröder Maar natuurlijk komt er ook vaak een aardige tante in de verhalen voor. Een prachtige bundel voor alle tantes die hun neefjes en nichtjes willen voorlezen én voor kinderen die graag zelf lezen. Dit boek bevat allerlei vrolijke en grappige versjes en verhaaltjes van het bekende schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder. Voorleesboek voor de allerliefste tante, van Marian Busser Artikelnummer: 9789000349241. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Een prachtige bundel voor alle tantes die hun neefjes en nichtjes willen voorlezen én voor kinderen die graag zelf lezen. Dit boek bevat allerlei vrolijke en grappige versjes en verhaaltjes van het ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Busser
DIMENSIE
5,54 MB
BESTANDSNAAM
Het voorleesboek voor de allerliefste tante!.pdf

OMSCHRIJVING

Een prachtige bundel voor alle tantes die hun neefjes en nichtjes willen voorlezen én voor kinderen die graag zelf lezen. Dit boek bevat allerlei vrolijke en grappige versjes en verhaaltjes van het bekende schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder. Over het mannenkoor, haas en egel, de blote koning en de drie jongetjes. Maar natuurlijk komt er ook vaak een aardige tante in de verhalen voor. Een heerlijk boek waar iedereen van zal genieten!

Wil je het boek lezen?Het voorleesboek voor de allerliefste tante! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen Het voorleesboek voor de allerliefste tante! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN