Een tropische herinnering

Een tropische herinnering - Eric Schneider | Highergroundnb.org

...ieved this since... oh, since I can remember ... Een tropische herinnering - Eric Schneider - (ISBN ... ... . You are what you have done; what you have done is in your memory; what you remember defines Het e-book Een tropische herinnering, geschreven door Eric Schneider, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In 'Een tropische herinnering' worden gebeurtenissen opgehaald die het heden nog steeds blijken te bepalen. Verder lezen . Totale gemiddelde: Communicatie: Kwaliteit ... Een tropische herinnering - Uitgeverij Cossee ... . Totale gemiddelde: Communicatie: Kwaliteit verwachting: Verzending: gebaseerd op 3 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen . Schatgraven uit ... Het debuut van een van de laatste ooggetuigen van Nederlands-Indië: Eric Schneiders Een tropische herinnering doet denken aan het beste werk van Hella S. Haasse. Elke vijf jaar komen de diplomaat Ferdy Aronius, zijn moeder en haar ex-minnaar bij elkaar om de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki te 'vieren'. De verwoestende bommen maakten een einde aan de jappenkampen in Nederlands-Indië, en betekenden tegelijke Een tropische herinnering, Eric Schneider - Hardback - 9789059364349 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Het debuut van een van de laatste ooggetuigen van Nederlands-Indië: Eric Schneiders Een tropische herinnering doet denken aan het beste werk van Hella S. Haasse. Elke vijf jaar komen de diplomaat Ferdy Aronius, zijn moeder en haar ex-minnaar bij elk Een tropische herinnering van Eric Schneider (boek, gebonden, ISBN 9789059364349). Elke vijf jaar komen de diplomaat Ferdy Aronius, zijn moeder en haar ex-minnaar bij elkaar om de bombardementen op... Koop Een tropische herinnering van Schneider. Eric met ISBN 9789059364349. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Een tropische herinnering bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Opinie Herinnering aan een tropische voetbalzomer ''Op een avond volgde ik vanuit de entree met belangstelling de halve finale Nederland-Tsjechoslowakije'', schrijft Etienne Denneboom aan Het Parool....

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Schneider
DIMENSIE
7,33 MB
BESTANDSNAAM
Een tropische herinnering.pdf

OMSCHRIJVING

Het debuut van een van de laatste ooggetuigen van Nederlands-Indië: Eric Schneiders Een tropische herinnering doet denken aan het beste werk van Hella S. Haasse.Elke vijf jaar komen de diplomaat Ferdy Aronius, zijn moeder en haar ex-minnaar bij elkaar om de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki te `vieren. De verwoestende bommen maakten een einde aan de jappenkampen in Nederlands-Indië, en betekenden tegelijkertijd het einde van een koloniaal tijdperk. In Hotel Hoogduin wordt het drietal tijdens het diner bediend door Boelie Kamidjojo. De oude Mees Stork worstelt met de herinneringen die `de beige man in hem oproept en blijft hem bevelen toeschreeuwen, die de zwijgzame Boelie schijnbaar onaangedaan opvolgt.Naarmate de avond vordert, neemt de eerlijkheid van het gezelschap toe. Voor het eerst komt de schokkende waarheid over het gewelddadige verleden van Nederlands-Indië op tafel en praat Ferdy over zijn jong overleden broer. In Een tropische herinnering worden gebeurtenissen opgehaald die het heden nog steeds blijken te bepalen.

Wil je het boek lezen?Een tropische herinnering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Schneider. Lezen Een tropische herinnering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN