De Dikke Ditz Hoe hoort het eigenlijk?

De Dikke Ditz Hoe hoort het eigenlijk? - Reinildis van Ditzhuyzen | Highergroundnb.org

...d om het nog eens te lezen. Ik heb er zelf van genoten, zeker van de verhalen achter de gebruiken ... De Dikke Ditz / Hoe hoort het eigenlijk? - Reinildis van ... ... . Mensen gaan met het gebruik van goede manier veel prettiger met elkaar om. Hoe hoort het eigenlijk? - De Dikke Ditz (Hardcover). Gek genoeg denken veel mensen dat etiquette iets is voor de elite - of hoog¬stens van belang bij... Het is een korte, praktische handleiding voor hoe je je hoort te gedragen in het openbaar. De voorbeelden zijn gehaald uit de 34ste druk van 'Hoe hoort het eigenlijk?', oftewel de Dikke ... De Dikke Ditz Hoe hoort het eigenlijk? - Reinildis van ... ... . De voorbeelden zijn gehaald uit de 34ste druk van 'Hoe hoort het eigenlijk?', oftewel de Dikke Ditz (2007). Hoe kom ik goed over? Welke zijn de basisregels van de etiquette? Moet ik drie keer zoenen? Twijfelen over etiquette is overbodig geworden: u ... De Dikke Ditz Hoe hoort het eigenlijk? Reinildis van Ditzhuyzen, Reinildis van Ditzhuyzen • ISBN 9789023015918 Alle 0 resultaten. Helaas, op de zoekterm is (in combinatie met de ... Bestel De Dikke Ditz Hoe hoort het eigenlijk? van Reinildis van Ditzhuyzen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Geschreven bij Hoe hoort het eigenlijk? - De Dikke Ditz. Het zijn de "puntjes op de i" . Details die de omgang met elkaar veraangenamen. De "puntjes" waar velen de noodzaak niet meer van inzien. Maar wanneer je ze beheerst het je verder kan brengen in het leven. Al met al het opzoeken af en toe...

INFORMATIE

AUTEUR
Reinildis van Ditzhuyzen
DIMENSIE
4,88 MB
BESTANDSNAAM
De Dikke Ditz Hoe hoort het eigenlijk?.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen denken dat etiquette iets is voor de elite – of dat het hoogstens van belang is bij officiële gelegenheden. Niets is echter minder waar! De door Reinildis van Ditzhuyzen geheel herschreven editie van Hoe hoort het eigenlijk? is nog steeds het enige boek waarin alle gedragsregels precies zijn vastgelegd. En dit uiteraard niet zonder de huidige tijd erin te betrekken,want er is wel het een en ander veranderd sinds de eerste druk in 1939, waarin Amy Groskamp-ten Have als eerste deze regels voor een groot publiek op schrift stelde. Hoe hoort het eigenlijk? is een gids voor iedereen die niet lukraak wil handelen en goede manieren beschouwt als een prettigemanier om met elkaar om te gaan.

Wil je het boek lezen?De Dikke Ditz Hoe hoort het eigenlijk? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reinildis van Ditzhuyzen. Lezen De Dikke Ditz Hoe hoort het eigenlijk? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN