Gestreepte dekens haken

Gestreepte dekens haken - Haafner Linssen | Highergroundnb.org

...n, breien & borduren. Handwerk.nl is dé online handwerkwinkel en heeft een uitgebreid assortiment voor borduren, haken & breien, diamond painting en handwerken van bekende top merken ... Haak een gestreepte ribbel plaid met schelpenrand ... . Zoals borduurpakketten, borduurgaren, haakgaren, wol & katoen, Catania katoen, Scheepjes garens, haaknaalden, loeplampen en nog veel meer. . Alles voor borduren, haken, breien en ... Haakpatroon Gestreepte strand deken 2 UITLEG HALF STOKJE SAMEN HAKEN Sla de draad om de naald en steek in de 1e steek, haal een draad om, sla de draad nogmaals om de naald steek in de 2e steek, haal een draad op, je hebt nu 5 lussen op de naald staan, sla de draad om de naald en haal de draad door alle lussen op de naald. Gestreepte babydeken ... Ik heb er geen jaar over gedaan om het dekentje te maken hoor. ... Zelf heb ik de v-steek van stokjes laatst op mijn blog gezet. Ik ga hem zeker ook eens me ... Gestreepte dekens haken | Haakboeken | CreaMijn ... . Gestreepte babydeken ... Ik heb er geen jaar over gedaan om het dekentje te maken hoor. ... Zelf heb ik de v-steek van stokjes laatst op mijn blog gezet. Ik ga hem zeker ook eens met halve stokjes haken nu ik jouw dekentje heb gezien. Groetjes, Margaret. Beantwoorden Verwijderen. Reacties. Beantwoorden. Deze patronen zijn ontspannend om te haken en geven snel een prachtig resultaat. Dit boek bevat patronen voor 20 gestreepte dekens, van eenvoudige ontwerpen waardoor alleen de basissteken worden gebruikt - perfect voor beginners - tot complexere projecten met minder bekende stekenpatronen. Gestreepte dekens haken; €9,95 . ISBN 9789463591843 Uitgever Librero Taal Onbekend Bladzijden 128 pp. Bindwijze Papieren omslag . In winkelwagen . Gestreepte dekens haken Haafner Linssen Eenvoudige patronen voorgestreepte dekens bezorginformatie. 0 van 5 ... 27-jul-2019 - Na de retrodas, een wat rustiger haakwerkje. Een dekentje voor een kinderledikantje. En helaas slecht weer vandaag. Het kan natuurlijk niet altijd zomer blijven. Dus sleep ik de deken het huis door, op zoek naar lichte plekjes. Want druk, druk deze week, dus vandaag bloggen. Ik haakte deze wafeltjessteek al eerder. Mak… 2-mei-2019 - Het haken van deze deken is een heerlijk tomeloos project, zet jouw favoriete serie aan en haken maar. Je haakt enkel halve stokjes paarsgewijs, door verschillende kleuren te gebruiken krijgt de deken een speelse uitstraling. Ga je liever voor een stoere deken, kies dan voor één kleur. Ik haak alleen een stuk losser merk ik, mijn deken wordt 1.60 breed. Daardoor ben ik eerder door de wol heen, ik haal 12 toeren uit 1 bol. Maar ik vind het allemaal prima, ik houd van wat bredere dekens en de strepen zijn nog steeds leuk, al zijn ze wat minder hoog. Exact matches only . Search in title. Search in title...

INFORMATIE

AUTEUR
Haafner Linssen
DIMENSIE
8,58 MB
BESTANDSNAAM
Gestreepte dekens haken.pdf

OMSCHRIJVING

Verken samen met Haafner Linssen de wereld van de gehaakte strepen. Dezepatronen zijn ontspannend om te haken en geven snel een prachtig resultaat.Dit boek bevat patronen voor 20 gestreepte dekens, van eenvoudige ontwerpen waarvoor alleen de basissteken worden gebruikt – perfect voor beginners – tot complexere projecten met minder bekende stekenpatronen.Elk project is voorzien van geschreven instructies, een schematische tekening, een kleurenschema en tips voor het aanpassen van de maat. De basistechnieken van het haken worden duidelijk uitgelegd. De auteur geeft tips voor variaties op de basistechnieken die je deken een nette en professionele uitstraling geven.Pak je haaknaald en ontdek het plezier van strepen haken!

Wil je het boek lezen?Gestreepte dekens haken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Haafner Linssen. Lezen Gestreepte dekens haken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN