Explorer Academy - Het Nebula-mysterie

Explorer Academy - Het Nebula-mysterie - Trudi Trueit | Highergroundnb.org

...de hele wereld worden er opgeleid tot buitengewone Explorers ... Trudi Trueit Het Nebula-mysterie - bibliotheek.nl ... . Het Nebula-mysterie | ISBN 9789490764906 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Nebula-mysterie is het eerste deel van de serie Explorer Academy welke wordt uitgegeven door National Geographic Society. Dit avontuurlijke verhaal bestaat in totaal uit zeven delen en heeft alles te maken met de wereld waarin we nu leven en de ontwikkelingen die we maken met behulp van technische innovaties. Explorer Academy - Het Nebula-mysterie [DOOR BIANCA] ''Sss ... Het Nebula-mysterie - Trudi Trueit | 9789490764906 ... ... . Explorer Academy - Het Nebula-mysterie [DOOR BIANCA] ''Ssst!' Sailor hield haar oor tegen de deur gedrukt. De voetstappen gingen langzamer… en stopten direct voor de deur! Nu ging het gebeuren… Ze werden gepakt! Cruz bleef naar de deurknop kijken.' Avontuur, gevaar en een spannende missie rond de wereld. Dat staat de twaalfjarige Cruz Coronado allemaal te wachten als hij aan zijn eerste jaar aan de Explorer Academy begint. Een aantal bijzondere kinderen van over de hele wereld worden er opgeleid tot buitengewone Explorers. Maar voor Cruz staat er meer op het spel... Niet lang nadat hij op de Explorer Academy aankomt, ontdekt hij dat zijn ......

INFORMATIE

AUTEUR
Trudi Trueit
DIMENSIE
8,72 MB
BESTANDSNAAM
Explorer Academy - Het Nebula-mysterie.pdf

OMSCHRIJVING

Avontuur, gevaar en een spannende missie rond de wereld. Dat staat de twaalfjarige Cruz Coronado allemaal te wachten als hij aan zijn eerste jaar aan de Explorer Academy begint. Een aantal bijzondere kinderen van over de hele wereld worden er opgeleid tot buitengewone Explorers. Maar voor Cruz staat er meer op het spel...Niet lang nadat hij op de Explorer Academy aankomt, ontdekt hij dat zijn familie een mysterieus verleden heeft op een geheime afdeling van de National Geographic Society. Een verleden dat zijn toekomst in gevaar kan brengen. Terwijl hij codes moet ontcijferen, aan school werkt, nieuwe vrienden maakt en op expeditie gaat, blijft Cruz zich één ding afvragen: wie zit er achter hem aan...en waarom?

Wil je het boek lezen?Explorer Academy - Het Nebula-mysterie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Trudi Trueit. Lezen Explorer Academy - Het Nebula-mysterie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN