Koninklijk leiderschap

Koninklijk leiderschap - Daniël Renger | Highergroundnb.org

...ardevol veranderingsproces: het maakt je een leider ... Opleidingen van de Nederlandse Defensie Academie ... ... ... Koninklijk leiderschap. Een technisch verhaal over de zeurpieten van Rutte en de pils van Poetin. werd gestart door edith lindhout. Help! Jaap Leeuwenburg gaat met pensioen, de man die 'van een weerbarstige korpsbal een koning maken moest' en die het lukte om 'prins Pils de statuur van een koning te geven'. De kern van leiderschap in Bijbels licht is: niet heersen, maar dienen. Christus Zelf waarschuwde zijn discipelen voor hoe ... Koninklijk leiderschap - ARROWZ NL ... . Christus Zelf waarschuwde zijn discipelen voor hoe het in de wereld toeging. Kijk naar de wereld om te zien hoe het niet moet. Bestuurlijk leiderschap wordt al snel, en vaak ook veel te gemakkelijk, in gedachten verbonden aan een nogal activistische opstelling. Dat laat zich illustreren door veelvoorkomende uitdrukkingen als: 'het voortouw nemen', 'het initiatief naar zich toe trekken', 'daadkracht tonen', ' knopen doorhakken ', 'verantwoordelijkheid nemen', 'in actie komen' en 'ingrijpen'. Een Koninklijk predicaat helpt dan in het aanzien.Tenslotte is het fantastisch dat alle medewerkers trots kunnen zijn op dit bedrijf, want we hebben het met zijn allen bereikt. Honderd jaar kan betekenen dat je oud en sleets bent, maar ik vind dat we continu in de tijd staan. Voeg nog € 25,00 toe aan je winkelwagentje en betaal geen verzendkosten.. Logt u alstublieft in of maak een account. Inloggen/Account aanmaken Koninklijk leiderschap raakt je hart! Op zeer persoonlijke wijze deelt de auteur, vanuit zijn eigen ervaring, diepe levenslessen en belangrijke leiderschapsprincipes. Boeken over leiderschap zijn er in overvloed, maar weinig boeken vertellen zo openhartig over de weg die de Vader met een leider gaat. Koninklijk leiderschap ra. Gelezen Ophalen of Verzenden. € 5,00 12 jun. '20. Garderen 12 jun. '20. GST Garderen. De Wereldwijde vloed, mythe of geschiedenis; Tjarko Evenboer. De wereldwijde vloed neemt de lezer mee op een spannende ontdekkingsreis naar de oorsprong van de mensheid....

INFORMATIE

AUTEUR
Daniël Renger
DIMENSIE
9,85 MB
BESTANDSNAAM
Koninklijk leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Missie volbracht!Koninklijk leiderschap raakt je hart! Op zeer persoonlijke wijze deelt de auteur, vanuit zijn eigen ervaring, diepe levenslessen en belangrijke leiderschapsprincipes. Boeken over leiderschap zijn er in overvloed, maar weinig boeken vertellen zo openhartig over de weg die de Vader met een leider gaat. Dit is een soms pijnlijk, maar uiterst waardevol veranderingsproces: het maakt je een leider naar zijn hart, die de opdracht vervult die Hij je gegeven heeft. Wil de Nederlandse kerk haar taak in Nederland en daarbuiten volbrengen, dan zijn er apostolische leiders nodig, gezanten die hun Zender kennen en die niets liever willen dan Hem te kunnen zeggen: "Missie volbracht!' Koninklijk leiderschap helpt leiders om deze uitdagende weg te gaan.

Wil je het boek lezen?Koninklijk leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniël Renger. Lezen Koninklijk leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN