Hier en nu

Hier en nu - Thich Nhat Hanh | Highergroundnb.org

...rijheid en het geluk van het leven in het heden ontdekken ... Mindfulness: wat is dat "leven in het hier en nu"? ... . Hij benadrukt de kracht van mindfulness om ons leven te veranderen. Hij legt uit dat mindfulness geen uitvlucht of ontsnapping is. Het gaat om bewust leven en aanwezig zijn in het hier en nu. Hier&Nu biedt yoga en meditatie zoals het bedoeld is: in een niet-competitieve omgeving, met een logische opbouw en een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Hier en nu (Paperback). Succesvolle Henri Nouwen klassi ... Leger des Heils W&G Noord Groningen Hier en Nu ... . Hier en nu (Paperback). Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks In deze meditaties toont Henri Nouwen op een persoonlijke en... 6 manieren om bewuster in het hier en nu te leven Drew Graham. Als mijn collega's op maandag vragen hoe mijn weekend is geweest staar ik ze vaak met een wazige blik aan. Wat had ik ook alweer gedaan, ik weet het niet eens meer. In het hier-en-nu leven, oftewel in het huidige moment zijn… Er wordt tegenwoordig veel over gesproken, maar wat is het eigenlijk? Het zorgt er in ieder geval voor dat je een buitengewone kwaliteit naar je taken en omgang met andere mensen brengt. Hier & Nu Comfortfood biedt catering, kookworkshops en kok aan huis in Arnhem en omgeving en kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en maatwerk. Geen gelegenheid is hetzelfde en uw wensen en voorkeuren zijn maatgevend. Bij Hier en Nu hebben we verschillende praktische diensten voor dak- en thuisloze mensen. Ze kunnen er zomaar even binnenlopen om een krantje te lezen of een kop koffie te drinken. Er is soep en brood, een computer met internet en de mogelijkheid voor bezoekers om een arts te zien of iemand van de sociale dienst te spreken. hier en nu vertaling in het woordenboek Nederlands - Portugees op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. 50+ videos Play all Mix - Nick & Simon - Hier En Nu (Lyric Video) YouTube Nick & Simon - Mum Van Tijd (Officiële Videoclip) - Duration: 2:54. Nick & Simon 238,598 views Leven in het...

INFORMATIE

AUTEUR
Thich Nhat Hanh
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
Hier en nu.pdf

OMSCHRIJVING

In Hier en nu laat Thich Nhat Hanh je de vrijheid en het geluk van het leven in het heden ontdekken. Hij benadrukt de kracht van mindfulness om ons leven te veranderen. Hij legt uit dat mindfulness geen uitvlucht of ontsnapping is. Het gaat om bewust leven en aanwezig zijn in het hier en nu. Het is echte vrijheid – en zonder deze vrijheid is er geen geluk.In een liefdevolle persoonlijke retraite biedt Thich Nhat Hanh je een groot aantal eenvoudige en effectieve oefeningen voor elke dag om mindfulness te beleven. Oefeningen zoals ademen met aandacht, glimlachen, het herhalen van positieve uitspraken en intens luisteren brengen rust en harmonie in je leven. Ook helpen ze je om emotionele pijn de baas te worden en kun je echte liefde en compassie laten zien in relaties met anderen.De beroemde Vietnamese boeddhistische leraar Thich Nhat Hanh fascineert mensen overal ter wereld vanwege zijn uitstraling en wijsheid. Tijdens de oorlog in Vietnam werd hij naar Frankrijk verbannen. In 1982 richtte hij in Zuid-Frankrijk Plum Village op, een klooster en meditatiegemeenschap waar hij nog altijd woont en onderwijst. Thay (‘leraar’), zoals hij bij studenten en vrienden bekendstaat, reist de wereld rond om voordrachten te geven en retraites over mindfulness te leiden.

Wil je het boek lezen?Hier en nu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thich Nhat Hanh. Lezen Hier en nu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN