Handboek triggerpoint-therapie

Handboek triggerpoint-therapie - Amber Davies | Highergroundnb.org

...en ongemakken direct effectief te behandelen volgens de methode uit het 'Handboek triggerpoint-therapie' ... Handboek triggerpoint-therapie - Clair Davies - BoekenSchaap ... . Het doel van de workshop is om, aan de hand van het handboek, klachten afkomstig uit triggerpoints beter te leren begrijpen, herkennen en door zelfmassage te elimineren. Met een RESET Dag is het mogelijk om in één dag een reuzensprong te maken in het elimineren van chronische pijn. Vul nu het contactformulier in. Handboek triggerpoint-therapie. Bekijk alles van Amber Davies, Clair Davies. ISBN. 9789401302098. Laat ... Inleiding op het Handboek Triggerpoint-therapie ... . Handboek triggerpoint-therapie. Bekijk alles van Amber Davies, Clair Davies. ISBN. 9789401302098. Laat als eerste een recensie achter. Toevoegen om te vergelijken. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Dit product is momenteel niet op voorraad _ View the alternatives below. Vergelijken - Handboek triggerpoint-therapie, verminder zelf pijnklachten (Clair Davies) (2008) ISBN: 9789069635965 - Met Handboek trigger-point-therapie leert men de eigen pijn, of die van een ander, te verlichten. Hoofdpijn, nek-, schouder- of… Door triggerpoint-therapie, het uitoefenen van druk op die plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kan de functie van een verzwakt lichaamsdeel weer verbeteren. Met behulp van het Handboek triggerpoint-therapie leert men de eigen pijn, of die van een ander, verlichten. Specificaties. ISBN-nummer: 9789401301589 Bestel Handboek triggerpoint-therapie van Clair Davies;;Amber Davies. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Handboek triggerpoint-therapie van Clair Davies (boek, paperback, ISBN 9789069635965). Met Handboek trigger-point-therapie leert men de eigen pijn, of die van een ander, te verlichten. Hoofdpijn,... Handboek Triggerpoint. Handboek Triggerpoint; In deze vernieuwde uitgave zijn ook de meest recente wetenschappelijke inzichten opgenomen. Het is veel dikker dan de vorige uitgave. Bevat veel nieuwe info. Met het Handboek Triggerpoint-therapie leert…...

INFORMATIE

AUTEUR
Amber Davies
DIMENSIE
6,86 MB
BESTANDSNAAM
Handboek triggerpoint-therapie.pdf

OMSCHRIJVING

Met Handboek trigger-point-therapie leert men de eigen pijn, of die van een ander, te verlichten.Hoofdpijn, nek-, schouder- of rugpijn zijn voor veel mensen terugkerende ongemakken. Om die tegen te gaan, gaan ze vroeg naar bed, nemen ze een sauna of slikken ze een pijnstiller. Weinigen weten echter dat deze pijnen kunnen worden veroorzaakt door trigger-points, hypergevoelige plekjes in het spierweefsel. Trigger-points kunnen ontstaan door stress, overbelasting, verwondingen, littekens, drugs, alcohol of chemische stoffen. Door trigger-point-therapie, het uitoefenen van druk op die plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.In zijn handboek beschrijft Clair Davies:- de achtergronden, oorzaken en symptomen van trigger-points;- mogelijke therapieën;- richtlijnen voor trigger-point-massage;- welke trigger-points bij welke klachten kunnen worden bewerkt.

Wil je het boek lezen?Handboek triggerpoint-therapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amber Davies. Lezen Handboek triggerpoint-therapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN