Open hart

Open hart - Elie Wiesel | Highergroundnb.org

...jij niet lief bent voor jezelf en jezelf continu afwijst, dan wijs je de wereld ook af ... Open Hart ... . Je laat het ego overnemen en blijft in die veilige comfortzone die jou niks brengt. Dit is normaal na een open hartoperatie. Dit komt doordat meestal de randen van uw borstbeen tijdens de operatie doorgezaagd en uit elkaar geduwd zijn om bij uw hart te komen. De spierpijn wordt geleidelijk minder. Dit kan zes tot acht weken duren. Als er bij uw operatie borstslagaders zijn gebruikt, kan uw huid ook Onder een openh ... Leven na een hartklepoperatie | Medtronic ... . Als er bij uw operatie borstslagaders zijn gebruikt, kan uw huid ook Onder een openhartoperatie worden operatieve ingrepen aan het hart of de grote bloedvaten in de borstkas verstaan. Voorbeelden van een openhartoperatie zijn omleidingsoperaties (bypass-operaties), operaties aan één of meerdere hartkleppen (klepoperaties) en operaties aan de grote lichaamsslagader (aorta) in de borstkas. Om je hart open te stellen, is het dan ook fijn om de emoties die je daar hebt opgeslagen, te verwerken. Emoties willen graag gevoeld worden. Wanneer je ze niet uit de weg gaat, maar er echt met je aandacht naar toe gaat en ze voelt, lossen ze vanzelf op. Bij deze hartoperatie snijdt het borstbeen open om bij het hart komen. Je wordt tijdens de operatie aangesloten op de hart-longmachine. Zo kan de chirurg de ingreep op een stilstaand hart uitvoeren. Deze machine zorgt voor zuurstof en voeding voor het lichaam. Nadat het hart is geopereerd, hecht de chirurg het borstbeen met weer aan elkaar. Open Hart - Hatertseveldweg 284, 6532 XX Nijmegen, Netherlands - Rated 5 based on 7 Reviews "Anita is de rust zelve. Haar energie en liefde zijn voelbaar." Alle open hart operaties hebben een zeker risico, maar deze is vrij routine. All open-heart procedures have certain risks, but this one looks fairly routine. Wilson, vraag zijn vrouw toestemming voor een open hart operatie. Wilson, go get his wife's consent for an open-heart surgery. Periode na de ingreep. Wanneer de hartklepoper...

INFORMATIE

AUTEUR
Elie Wiesel
DIMENSIE
11,20 MB
BESTANDSNAAM
Open hart.pdf

OMSCHRIJVING

Een plotselinge openhartoperatie leidde tot deze prachtig geschreven overpeinzingen over het leven Als schrijver Elie Wiesel op zijn tweeëntachtigste met spoed een hartoperatie moet ondergaan - er wordt gevreesd voor zijn leven - wordt hij voor een tweede keer geconfronteerd met zijn eigen sterfelijkheid. Als jonge jongen overleefde hij de Holocaust nadat hij op zijn vijftiende werd gedeporteerd naar Auschwitz. Dat verleden is nooit ver weg en bijna automatisch gaan zijn gedachten uit naar familieleden die tijdens de oorlogsjaren zijn weggevoerd en niet meer terugkwamen. Heeft hij in zijn boeken en in zijn publieke optredens genoeg gedaan om de oorlogsslachtoffers te blijven herinneren? En dan zijn zoektocht naar God: waar heeft die toe geleid? Is er nog hoop voor de mens? Vol liefde en wijsheid schrijft Wiesel in Open hart over zijn kinderen en kleinkinderen en getuigt hij van zijn hoop, zijn vertrouwen en zijn liefde voor het leven. Een zeer inspirerend boek, dat aanzet tot overpeinzing van het eigen leven.

Wil je het boek lezen?Open hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elie Wiesel. Lezen Open hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN